Meraikan Hari Lahir di Laman Grill

Hari lahir DN semalam, DN telah dibawa makan malam ke sini. Masa yang ada walaupun hanya kurang dari 2 jam tidak kami persiakan. Maklum sahaja, siang masing-masing sibuk bekerja. Maka, kami makan malam bersama untuk meraikan hari kelahiran DN. Terima kasih. Walaupun seketika, DN hargai sangat-sangat pertemuan ini.


DN memilih Crab 'Thermidor' and Seafood 'Canelloni' yang berharga RM33.50 semasa makan malam di Laman Grill Seksyen 13 Shah Alam ini. Ianya terdiri daripada ketam sumbat dengan cendawan dan bayam bersama keju dan tortilla gulung Mexico dengan 'ragout' makanan laut perisa tomato. Memang sedap dan sangat menyelerakan.

Makan malam kami sangat simple tanpa kek tetapi apa yang penting, masa berkualiti yang kami habiskan bersama. Sambil meluahkan dan berkongsi cerita, sambil makan. Maklum sahaja, lama tidak berjumpa. Heee....

Terima kasih juga buat semua yang masih mengingati hari lahir DN dan tidak lupa untuk memberikan ucapan selamat buat DN. Ingatkan bila DN tak letak birthday di FB, tiadalah ucapan Selamat Hari Lahir. Rupa-rupanya, masih ramai yang ingat. DN terharu tau... Nanti tuntut kek dengan DN ye.. Hehe...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

30 Blue Komen:

  1. Assalamualaikum deqnoor! bestnyaa sheila tak pernah masuk Laman Grill. okeyy terliur sangat tekak kitaa. semoga deqnoor sukses dalam hidup, sihat dan dapat suami yang beriman :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya sesekali jumpa then habiskan masa bersama...kan?

    ReplyDelete
  3. kat mane laman grill tu? anne selalu mkn kat kedai steak sederet tutti fruti tu jek.

    ReplyDelete
  4. kat mana Laman Grill tu sis? boleh gak pegi ni.

    ReplyDelete
  5. nyum nyum.... makan kat tempat sedap...

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salim pergi lah cuba sekali nanti sheila... :)

    amin... thanks sheila! hugs~

    ReplyDelete
  7. @Anne Rihann kt belakang anne... kalau g tutti fruti tu, lajakkan jalan ke belakang kedai, nanti boleh nampak laman grill seberang bangunan.. :)

    ReplyDelete
  8. Kalau tak silap Laman Grill kat Bangi pun ada tapi tak sempat terjah lagi... btw makan dengan buah hati lebih nice sebab dapat spend time together kan

    ReplyDelete
  9. wah makan dengan sape tu..happy belated besday DN

    ReplyDelete
  10. @hazman aka species1980 ade ye? xpernah pegi ke sana lagi.. abg man cuba lh.. :)

    ReplyDelete
  11. @mamawaiz makan dengan teman bicara. hee... thanks wida.. :)

    ReplyDelete
  12. semoga panjang usia dan sentisa dimurahkan rezeki.. inshaAllah :)

    ReplyDelete
  13. oh bukan dating ek.. oh makan sesama ek.... (saja twist ayat)

    ReplyDelete
  14. Laman Grill...tak pernah sampai lagi ke sana...nak try la nanti makan kat sana...hee

    ReplyDelete
  15. @Ezad Skytech try lah ezad.. nak DN teman pun boleh.. :)

    ReplyDelete
  16. wah. macam sedap je makanan kat sini. nanti nak cuba gak la

    ReplyDelete
  17. @Blogger Babyface cuba lah makanan di sini.. mmg sedap.. :)

    ReplyDelete
  18. Oh hari lahir DN 4 september yea, tak lama lagi tuh..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^