Penangan Kek dan Kopi

Tidak dapat mengelakkan diri ini dari mencari kedua-dua ini. Kombinasi coffee dan cake memang serasi bersama. Tidak lengkap kiranya makan kek tanpa minum kopi.
Coffee Latte dan Carrot Cake menjadi pilihan DN semasa ke The Coffee Beans and Tea Leaf. Coffee Latte disini memang sangat mengujakan manakala kek-kek di sini sangat sedap dan menyelerakan. 

Paling kurang seminggu sekali DN akan mendapatkan coffee dan kek untuk minum petang atau malam. Mungkin sudah menjadi kebiasaan DN, jika tidak mendapat kek dan coffee dalam seminggu, pasti DN rasa tidak keruan. Apalagi, start kereta pergi dapatkan kek dan coffee seperti hari ini. Hee...

Jemput makan dan minum.. ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. Paling best kalau ada yg belanja kan DN?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum deqnoor. wahh sedapnya. lama tak makan kek. heee. sheila nak ajak deq noor join review blog 2.0 sheila. tinggal lagi 12 tempat untuk direview! hehehe.
    http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

    ReplyDelete
  3. ini kegemaran kita bersama kan dear??? *_^ miss the good time...

    ReplyDelete
  4. Gadis dan wanita memang suka layan makan kek....yang penting relax dan santai

    ReplyDelete
  5. arghh stressnya dah lama tak minum coffee sebab tengah pantang skrg :(

    ReplyDelete
  6. dkna dah lama tak minum coffe.. *eh..jaga kesihatan lah sangat hahaha :P

    ReplyDelete
  7. zuan suka kek dan cokelat kat mccaafe

    ReplyDelete
  8. Sedapnyer, untung lah dapat pergi kat sini every week..

    ReplyDelete
  9. @Sheila Salim pegi lh mkn kek nanti...

    ok sheila, dn terjah link tu ye.. :)

    ReplyDelete
  10. @cha tgh pantang? kenapa kena pantang? do i miss anything?

    ReplyDelete
  11. @Dkna Abza tahu xpe.. jom lh kita g coffee... (Hasutan!) Hehe.. :p

    ReplyDelete
  12. @Zuan sedap ye? nak cuba juga lah nanti.. :)

    ReplyDelete
  13. Rasanya sebab ini kot DN boleh x tidur berhari2 ek...

    ReplyDelete
  14. nampak sedap pulak bila tengok pic ni...da la da lama tak makan carrot cake dengan mocha...my favourite...kalau dapat memang perghh...

    ReplyDelete
  15. @Ezad Skytech g makan kt coffee beans.. mmg sedap.. :)

    ReplyDelete
  16. kopi memang air wajib. kalau tak kopi. milo. kek kalau kat luar jarang makan. ialau kat rumah Wife selalu masak

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^