Dua Lagi CPUV Nuffnang

CPUV Nuffnang masuk lagi semalam. Alhamdulillah, masih ada rezeki DN dengan Nuffnang. Terima kasih kerana tidak melupakan blogger picisan ini. DN akan menyokong aktiviti Nuffnang semampu DN seperti #NNFoodFest baru-baru ini.

Apa cerita dengan #NNFoodFest? Nantikan entry DN akan datang ye. DN akan kongsikan pengalaman DN di sana. Mungkin selepas DN kembali dari Johor Bahru, DN akan berkongsi cerita dengan semua. Harap sabar menunggu. Jumpa lagi! Daa...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

26 Blue Komen:

  1. bila dah ada CPUV nie kena rajin update blog dan kasi ping sana sini untuk tambah trafik

    ReplyDelete
  2. fuhh...sekali 10 CPUV on going ni DN..ramai juga yang dapat 2 CPUV - Chipsmore (Oct) dan SONY NEX 5-T ni...ezad pun dapat..hee

    ReplyDelete
  3. wahhh...tahniah DN...lyza pn ade, tp tak la sebanyak DN...tahniah2..moga murah rezeki lg.. :)

    ReplyDelete
  4. amboihhhh... banyak nya on going... huhuhu

    ReplyDelete
  5. blogger hebat...

    begitu lah...

    tahniah DN..

    ReplyDelete
  6. @hafizrahim alhamdulillah... nak kena g beli cenderahati lagi ni... hihi...

    ReplyDelete
  7. @Hidayah masih lagi picisan.. belum hebat lagi. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  8. @montana alhamdulillah.. terima kasih... :)

    ReplyDelete
  9. tahniah DN. rezeki Allah bagi. boleh belanjalah macam ni

    ReplyDelete
  10. Wahh best la. Dina punya CPUV tak pernah ada. Dina tak tau macam mana nak buat. CPC je yang berjalan. Boleh ajar? still begginer on nuff.

    ReplyDelete
  11. @Dina Ibrahim DN x expert pun utk bercerita berkenaan ini... Salah satu cara, Dina boleh bg ticket pada Nuffnang utk mendapat respond mereka. Selain itu, join aktiviti mereka dan respond serta kongsikan aktiviti bersama mereka. InsyaAllah akan dapat satu hari nanti.. :)

    ReplyDelete
  12. woww..banyaknya CPUV sekali jalan..sakan..gua sebijik apa pun tarak lagii..hahahah..Tahniah2...teruskan berblog ya

    ReplyDelete
  13. @Montana alhamdulillah... :)

    terima kasih kerana sudi singgah & support DN disini..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^