Mamak Kitchen di Heritage Factory Outlet Bandung

Sambungan daripada selepas DN bersukaria di Trans Studio Bandung, DN ke Heritage Factory Outlet untuk bershopping. Sebelum shopping, makan dahulu di Mamak Kitchen ini yang memang berada di Heritage Factory Outlet.
Disini terdapat pelbagai menu mamak seperti roti canai, nasi lemak dan teh tarik. DN yang konon hendak diet ini memilih roti canai dan teh tarik semasa makan di sini.
Beginilah suasana kedai makan di Mamak Kitchen. Selesai makan, tidak perlu keluar dari kedai. Masuk terus ke dalam dan bermulalah aktiviti shopping DN. Terapi yang paling DN suka. Hee..

Kenapa perempuan suka shopping ye? Hmm...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. shopping yang paling menyeronokkan bagi wanita...hehe

    ReplyDelete
  2. Kenapa perempuan suke shopping ? Sebab shopping BESSSTTT !! Hahaha. :P

    ReplyDelete
  3. wahh...dah ada mamak...bets...best..

    ReplyDelete
  4. wanita dan shopping memang tak dapat di pisahkan.,hehe

    ReplyDelete
  5. cantik tempat ni..hehe boleh jadi idea untuk buat bistro zuan nanti :D

    ReplyDelete
  6. @Kisah Si Dairy kannnn.... shopping terapi yg menggembirakan.. :D

    ReplyDelete
  7. @Salma Tayo yep.. kemas x mcm mamak di malaysia kan.. hee...

    ReplyDelete
  8. @Alin Marlini dh penat shopping, rehat duk makan minum dulu... ;)

    ReplyDelete
  9. @QUEEN of Heart tahu xpe.. harap si jejaka memahami hati wanita ini kan... :)

    ReplyDelete
  10. @Muhammad Syazwan Norhalik good! nanti boleh DN buat review bistro zuan plak.. ;)

    ReplyDelete
  11. pandai diorang guna nama MAMAK tu yea... so confirm orang asean senang nak datang makan sini

    ReplyDelete
  12. apa jwpn kpd soalan yg last skali tu DN?:-p

    ReplyDelete
  13. @hazman aka species1980 itu lah.. cuma suasana di sini xsama mcm mamak kita..

    ReplyDelete
  14. @JMR sebab... shopping itu adalah satu terapi dan perlu untuk setiap wanita... hee...

    ReplyDelete
  15. ada jugak MAMAK Kitchen kat sana ye...kalau melancong kat sana tetiba teringin nak makan roti canai ke boleh pergi ke sini...hee

    ReplyDelete
  16. kenapa perempuan suka shopping ye? tak penat ye berjalan berjam2...jangan marah...heee :P

    ReplyDelete
  17. @Ezad Skytech mamak kt sana totally xsama mcm disini.. bersih shj & rasanya bukan mamak yg masak pun..

    shopping adalah terapi utk wanita tau. oleh itu, jalan berjam2 itu adalah satu senaman yang sihat & baik utk terapi.. :D

    ReplyDelete

  18. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete
  19. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  20. PROMOSI HEBAT HABIS2 SAN!!!
    Kereta sewa Bandung Murah jerr harga kasih sayang Sudah bermulai!

    JOM TEMPAH LAJU2
    SESANGAT MURAAAAAAH
    Cuti cuti Bandung with OMEGA JAYA TOUR

    ●7 seater 350.000,IDR/35sgd/106RM/Day

    ●11 - 14 seater 700.000, -IDR/70sgd/212RM/Day

    ●Toyota Commuter 15 seater exclusive car 800.000, -IDR/80sgd/243RM/Day

    ● Van 18 seater 850.000, -IDR/85sgd/258RM/Day

    Kereta included :
    ☆ Driver / Supir
    ☆ Fuel / Petrol / Minyak
    ☆ Tol / Highway ticket
    ☆ Parking charge
    ☆ Daily mineral water

    ■■ Bus charter
    • 31 Seater New jet bus
    • 47 Seater New jet bus
    • 59 Seater New jet bus

    Jom..arrange your Bandung holiday

    kenapa ANDA harus harus tempah order dengan saya???

    ✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
    ✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
    ✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
    ✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
    ✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


    TEMPAHAN
    MAS FATURRAHMAN
    WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
    +62 822 951 999 22
    +62 822 951 999 22
    +62 822 951 999 22

    email & fb
    omegajayatour@gmail.com

    tanya shj pun xapa, survey2 dahulu..xsalah pun.. tk mau malu2 yer

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^