5 Pengomen Tegar Oktober 2013

Selamat datang November... Bulan Oktober memang bulan yang sangat mencabar serta memenatkan tetapi alhamdulillah DN dapat harunginya. Setiap dugaan apabila kita hadapinya dengan sabar, tabah dan redha, InsyaAllah segalanya akan berakhir dengan baik. Pasti kalian semua tidak lepas untuk diuji dan semoga semuanya baik-baik sahaja.

Berbalik kita kepada tujuan post ini. Ada ke yang tidak sabar untuk menanti pengumuman siapakah 5 pengomen tegar bulan Oktober 2013 yang baru lepas semalam? Ala.. Kalian apa nak hairan kan. Balik-balik orang yang sama. Kan... Kan...

Hehe... Kalian silap ok. Ada nama baru mula menjengah ke blog DN tau... Tak percaya? DN tunjukkan buktinya seperti di bwah.. :)
Haa.. Kan DN dah kata. Ada nama baru. Selamat Hari Lahir  Noorkhamisah. Berhati-hati di Bangkok itu dan jangan lupa ole-ole untuk DN. Heee... 

Terima kasih kepada semua. Hanya tinggal bulan November dan Disember untuk menentukan mereka yang akan menerima cenderahati dari DN. Walaupun cenderahati DN tidak seberapa, DN terharu dengan sokongan dari kalian semua. Terima kasih sekali lagi DN ucapkan.
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. dah banyak blog den gagal maintain top komen.

    ReplyDelete
  2. Selama ini, nama bro sentiasa di atas,.. tapi kali ini dah berada di hujung2 je...

    Xpe la... siapa la bro nie kan he..23x

    ReplyDelete
  3. Salam. Kak, boleh tak cerita macam mana akak start keje with samudra dan macam mana rasanya first time work as an engineer?

    Thank you. :)

    ReplyDelete
  4. @Muhammad Syazwan Norhalik dh kerja busy kan... DN faham... utamakan yg lebih utama.. :)

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone nak mcm mana bro.. persaingan sihat ni... bukan dipinggirkan tetapi terpinggir.. :p

    ReplyDelete
  6. @Anonymous nak cerita? InsyaAllah satu hari nanti... :)

    ReplyDelete
  7. tahniah noorkhamisah..teruskan bekerja keras untuk jadi yang first..hahahaha

    ReplyDelete
  8. hee...tak sangka first untuk bulan lepas top komentar kat blog DN ni...dapat jugak kalahkan blogger babyface...hee...:D

    ReplyDelete
  9. @Ezad Skytech tahniah ezad! mcm mimpi je kan dpt kalahkan blogger babyface. hihihi...

    ReplyDelete
  10. nasib baik termasuk dalam list lagi nie walaupun seminggu dua agak kurang aktif

    ReplyDelete
  11. @hazman aka species1980 hee... sbb org lain xnak jd pengomen tegar mcm abg man.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^