Selamat Pagi Singapura

Selamat pagi!

Lama DN menyepi kan. Bukan merajuk tetapi membawa diri atas urusan kerja dan peribadi. Banyak yang ingin DN kongsikan dengan semua dan banyak entry tertangguh untuk DN siapkan. Walaubagaimanapun, urusan kerja menjadi keutamaan DN. DN perlu siapkan apa yang DN rancang untuk lakukan hari ini sebelum DN kongsikan dengan pembaca setia DN. Sebelum DN bercerita lebih lanjut, DN kongsikan gambar pemandangan yang DN ambil semasa di Singapore.
Siapa tahu tempat ini? Di mana DN mengambil gambar ini? Hehe... Biarlah tinggal tanda tanya. Siapa yang tahu, kalian memang suka travel macam DN. Hehe... Ok lah. DN perlu menyiapkan kerja-kerja yang tertangguh dulu. Nanti DN bercerita ye. Jumpa lagi nanti. Daa...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. Tu dia... dah sampai kat MARINA ker tu ? tempat nie kalau malam mesti lagi cantik kan

    ReplyDelete
  2. Marina Bay... kalau x salah.. xminat melancong, tapi minat F1...

    ReplyDelete
  3. Career women uolzz xpew...

    hehehhe Marina Bay kan?...

    kalau wat statistic point of view SG memang lokasi ini lah yang tinggi...

    ReplyDelete
  4. @hazman aka species1980 cantik kot.. xpernah pegi time malam. hehehe...

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone xmenarik langsung duduk satu tempat je. cuba lah bergerak tengok negara org...

    ReplyDelete
  6. @Zulqarnain Abu Hassan yup... dari sini cantik pemandangan dia... :)

    ReplyDelete
  7. Sorry sebab lama menyepi untuk singgah di blog awek comel ni.

    juga sibuk ngan urusan kerja

    yang benar
    Blogger Babyface

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^