Smashies Burger Meraikan Hari Lelaki Sedunia

Bersempena dengan Hari Lelaki Sedunia, Smashies Burger telah mengadakan pertandingan kepada mereka yang hadir pada hari tersebut. Pertandingan tersebut adalah "Gusti Tangan" untuk mengalahkan geng Bikers Malaysia.
 
Inilah geng Bikers Malaysia yang dikenali sebagai Malaysia Head Hunters Bikers. Sebelum pertandingan bermula, mereka telah mengisi perut dengan beberapa burger. Adakah mereka dapat mengalahkan geng Bikers Malaysia ini?
Pastinya pertandingan dimulakan dengan Mr. Soh Meng Hui @ Will Soh, founder of Smashies Burger bergusti tangan dengan salah seorang dari Malaysia Head Hunters Bikers. Mereka yang berjaya mengalahkan Malaysia Head Hunters Bikers ini akan "Hot Chick" burger secara percuma. Percuma tu... Kenyang perut suka hati.. :)
Adalah budak baju pink tu nak merasa juga gusti lengan. Agak-agaknya siapa yang menang ye? Hehehe...

Untuk mengetahui sebarang aktiviti yang sedang, telah ataupun bakal diadakan oleh Smashies Burger, boleh ke Facebook Fanpage mereka di https://www.facebook.com/SmashiesBurger
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^