Saksikan "Cerita Sebenar Mengenai Bibah" di TV9



Ini DN ambil daripada instagram teamsitisaleha.. Di mana pada 30 Disember 2013 ini akan ditayangkan 'Cerita Sebenar Mengenai Bibah' di TV9 pada jam 8.30 malam.
 Sekitar shooting 'Cerita Sebenar Mengenai Bibah' di Damansara. Cerita ini merupakan salah satu hasil kerja Kash Pictures Sdn Bhd. Beberapa orang blogger turut terlibat sebagai extra bagi menjayakannya.

 'Cerita Sebenar Mengenai Bibah' ini mengisahkan tentang Bibah (Siti Saleha) yang bekerja dalam bidang IT telah mengatakan bahawa dirinya seorang ratu kebaya yang menarik, cantik dan tinggi lampai kepada Hazril (Pekin Ibrahim). Hakikatnya, beliau hanya seorang gadis comel yang tidak pandai bergaya. Oleh itu, Bibah meminta Nini (Tunku Hanis) yang memang mempunyai ciri-ciri yang dinyatakan untuk menyamar sebagai dirinya.

Berjayakan mereka dalam penyamaran tersebut? Siapakah yang menjadi pilihan Hazril akhirnya? Adakah Nini atau Bibah? Sama-sama kita saksikan 'Cerita Sebenar Mengenai Bibah' ini.
Telemovie : Cerita Sebenar Mengenai Bibah
Tarikh : 30hb Disember 2013
Masa : 8.30 pm
Siaran : TV9

Nota Kaki : DN sendiri tidak sabar untuk melihat blogger yang terlibat beraksi bersama artis-artis hebat ini. Jom kita duduk di depan TV masing-masing Isnin ini.. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. Hurmm....ada bebudak blogger gak yea....kena tgk TONTON la sebab aritu keje petang balik malam...

    ReplyDelete
  2. @KiD xnak la jadi bibah.. hahaha.. :p

    ReplyDelete
  3. Sure banyak babak yang melibatkan DeqNoor kan...

    Harap dimurahkan rezeki buat DeqNoor.

    ReplyDelete
  4. @Bro Framestone xbanyak pun.. bro lg banyak.. :)

    Amin... Moga rezeki yg ada dpt dikongsi bersama.. :)

    ReplyDelete
  5. teruja jugak nak tengok ni...hebat sebab ada blogger2 yg terlibat..hee

    ReplyDelete
  6. Ni DN lah ni salah seorang dari bloggers tu kan ehhehe

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech xbyk pun ezad.. beberapa scene je.. :D

    ReplyDelete
  8. @Zulqarnain Abu Hassan scene DN xbyk.. ada blogger lain yg lebih byk scene dia..

    ReplyDelete
  9. deqnoor..tunggu mlm ni tgk sama2..hehe

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^