5 Pengomen Tegar Disember 2013

Selamat tinggal 2013...
Selamat Tahun Baru 2014!

Semoga hari-hari mendatang di tahun 2014 lebih baik dari tahun sebelumnya. Pasti banyak yang kalian rencanakan di tahun ini kan. DN doakan semoga apa yang dirancangkan dapat dilaksanakan sebaiknya.

Berakhirnya tahun 2013 maka DN dapat mengumumkan siapakah 5 orang pengomen tegar bagi bulan Disember 2013. Mereka yang tidak jemu-jemu meninggalkan jejak di sini adalah seperti berikut :-

Akhirnya, DN sudah mempunyai senarai 5 pengomen tegar bagi bulan Julai - Disember 2013. DN akan memilih 5 pengomen tegar bertuah dikalangan semua untuk mendapat jemputan makan malam bersama DN nanti manakala yang lain, ada cenderahati untuk kalian. Senarai akan DN keluarkan kelak. Harap sabar menanti...

Tahniah semua yang tidak jemu-jemu menyokong DN di sini. DN hargai sangat-sangat. Semoga ukhuwah yang terjalin di sini akan berterusan.

Selamat tahun baru! :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. wah pembaca setia dorg ni hehe..nti kita pun nak singgah selalu la ye..

    ReplyDelete
  2. @farid laham Boleh... Selamat datang ke blog DN! ^_^

    ReplyDelete
  3. wah .. bestnya ... nak jugakla ... huhu

    ReplyDelete
  4. hee...masih tersenarai lagi ye untuk bulan Disember 2013..hee :D

    ReplyDelete
  5. @Muhammad Syazwan Norhalik hee... alhamdulillah masih ada yg mengomen disini.. :)

    ReplyDelete
  6. @Zulqarnain Abu Hassan thanks kiki terus support DN menulis disini.. :)

    ReplyDelete
  7. @Fynaz Shamz insyaAllah.. mana tahu ada rezeki fynaz pula selepas ini..:)

    ReplyDelete
  8. @Ezad Skytech ezad mmg tegar.. hehehe..

    thanks terus support DN... ^_^

    ReplyDelete
  9. @Malaysia Tercinta betul tu...

    terima kasih sudi membaca dan mengomen disini... :)

    ReplyDelete
  10. yeah.... kali nie jadi top commentator.... hopefully timing nak buat event meet in person with DN tu abg man free la hendaknya...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dn. wahh rajinnya mereka singgah sini. sheila dah lama tak singgah, baru nak buat come back dekat blog. heeeee. dah berbulan blog ditinggalkan :)

    ReplyDelete
  12. @Afasz tahu xpe... setahun dah. hihihi...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^