Jemputan Makan Malam Pengomen Tegar Julai - Disember 2013

Weeeee!!!!
DN gembira sangat hari ini tau. Dari malam tadi DN sibuk membungkus cenderahati untuk diberikan kepada pengomen tegar blog DN bagi bulan Julai - Disember 2013. Tak sabar untuk berjumpa makan malam dengan mereka esok. Siapakah mereka yang terpilih itu?

Jeng3!!!!
Masih orang yang sama seperti mereka yang sama-sama makan malam dengan DN untuk pengomen tegar Januari - Jun 2013. Jika anda juga mahu seperti mereka, menerima jemputan makan malam dan berjumpa dengan pemilik blog ini yang konon-konon perasan comel (hahaha... sila gelak!) dan muda ini, rajin-rajin lah meninggalkan jejak disini. Mana tahu rezeki anda dan doakan supaya DN boleh membawa lebih ramai pengomen tegar selepas ini untuk makan malam bersama-sama ye... :)

Cenderahati sudah siap dibungkus untuk dihantar kepada pengomen tegar Julai - Disember 2013 esok pagi. Kepada Hazman Fadzil, Bro Framestone, Ezad Skytech, Ladfe Amir dan Uncle Zuan, jumpa esok malam di Subang Parade! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. Sama la pulak post entry kita hari ahad nie...btw kebetulan abg cuti isnin ni dah plan nak lepak seharian kat subang parade tu.... hahahaha

    ReplyDelete
  2. xnak lepaskan peluang,... nak juga candle lite dinner..

    #eh hehehe...

    *eh dah isi form saguhati ke belum kie ni... ingat2 lupa plak hahahah*

    ReplyDelete
  3. Untung la pengomen-pengomen tegar Blog DN nih... Dilayan bagai kekasih hati :P

    ReplyDelete
  4. @hazman aka species1980 ok lah tu... nanti smpai DN cari abg man ye.. :)

    ReplyDelete
  5. @Zulqarnain Abu Hassanada rezeki lepas ni peluang kiki plak.... :)

    kiki belum bg address lg...

    ReplyDelete
  6. @Firdaus Azizi itulah... tp ada gak yg nk merajuk... :p

    ReplyDelete
  7. semua boboi ke ni? ke ada gegirl?

    ReplyDelete
  8. semua boboi ke ni? ke ada gegirl?

    ReplyDelete
  9. @Afasz boboi je.. gegirl belum ada lg setakat ini selain DN.. hee...

    ReplyDelete

  10. waaaa!!! tertekan remove la... sori korang... :(

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^