Senarai Penerima Cenderahati Pengomen Tegar Julai - Disember 2013

Hi kawan-kawan!

Seperti dijanjikan, DN akan memberi cenderahati kepada pengomen tegar di blog DN ini bagi bulan Julai - Disember 2013. Memang banyak cenderahati yang DN simpan untuk kalian semua. Ia memang untuk anda. Senarai mereka yang tidak jemu menyokong dan meninggalkan jejak disini adalah seperti berikut :-

1. Hazman Fadzil - 6 bulan (74 komen)
2. Ezad Skytech - 5 bulan (57 komen)
3. Saiazuan - 2 bulan (18 komen)
4. Zulqarnain Abu Hassan - 2 bulan (14 komen)
5. Malaysia Tercinta - 1 bulan (12 komen)
6. Noor Khamisah - 1 bulan (11 komen)
7. Mamawaiz - 1 bulan (10 komen)
8. Sheila Salim - 1 bulan (8 komen)
9. Al Kisah - 1 bulan (4 komen)

Selain itu, disini juga DN ingin mengumumkan pengomen terbanyak sepanjang tahun 2013 bagi ketegori bulan dan komen. Mereka adalah :-
Top Blogger Malaysia - Bro Framestone
Kategori bulan - 10 bulan (111 komen)

Blogger Babyface - Ladfe Amir
Kategori Komen - 9 bulan (162 komen)

Mereka yang mengungguli kedua-dua kategori ini DN sediakan hadiah berupa wang tunai dan cenderahati. Bukan mudah untuk setia komen di blog untuk sepanjang tahun 2013 tetapi mereka telah berjaya membuktikannya.

Tahniah kepada mereka berdua dan semua yang akan menerima cenderahati dari DN. Diharap kalian dapat email ke deqsha49@gmail.com dengan maklumat berikut :-
Nama
Alamat
No. Telefon
untuk penghantaran cenderahati anda. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada semua dan terima kasih yang tidak terhingga di atas sokongan semua. Tanpa kalian semua, blog ini tiada serinya. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

26 Blue Komen:

  1. Assalamualaikum deqnoor. alhamdullilah. tak sangka tersenarai sekali. heee kejap lagi sheila email ye.. semoga deqnoor terus maju dalam berblogging. in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  2. eh tercalon.. hehe email send.. hahaha tq DN..

    ReplyDelete
  3. gambar bro tahun bila la tu... haahhahahaa....

    Semoga DN akan terus rajin update blog dan singgah blog peminat setia anda...

    ReplyDelete
  4. Dari list ini, boleh nampak siapa pengomen setia blog DN.

    Harap tahun ini makin bertambah pengomen setia anda...

    Top 5 mungkin perlu up jadi top 10 pula selepas ini

    ReplyDelete
  5. eh.. komen kid takde yea? oooo.. DN padam yea.. huk3

    ReplyDelete
  6. @noorkhamisah rumah yg boleh terus g jumpa awak.. :p

    ReplyDelete
  7. @Al Kisah welcome! email dah dpt dah... nanti DN hantar ye... :)

    ReplyDelete
  8. @hazman aka species1980 thanks abg man... Thanks atas nasihat abg man tu. DN sedang berusaha utk selalu singgah di blog kawan2... Doakan DN berjaya ye...

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone Doakan rezeki DN bertambah murah utk menjadikan 10 orang pula selepas ini... :)

    ReplyDelete
  10. @KiD bukan DN yg padam... tp widget tu hide nama kid... maybe sbb org lain yg ketepikan kid dr senarai kot.. hee...

    ReplyDelete
  11. Bro doakan Dn dipertemukan dengan orang seperti bro selalu...

    leh sembang mulut ke mulut selalu eh... lain macam je bunyianya

    ReplyDelete
  12. Terimakasih DN, saya dah email. Semoga makin ramai pembaca dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua pemenang
    tahun 2014 ada lagi tak? hehe

    ReplyDelete
  14. wow! hebat bro! 'babyface' pun boleh tahan..hehe

    hadiah amek time dinner leh? hee

    ReplyDelete
  15. Murah rezeki mereka di awal tahun. Tahniah2!

    ReplyDelete
  16. @Bro Framestone xmo lh org mcm bro... nk cari org lain plak... :p

    ReplyDelete
  17. @Malaysia Tercinta amin... DN dh dpt email. nanti DN curier ye... :)

    ReplyDelete
  18. @penaberkala insyaAllah jika ada rezeki DN akan buat lg... :)

    ReplyDelete
  19. @MK Kimi alhamdulillah.. rezeki yg ada ingin dikongsi dgn pembaca setia.. :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada para pemenang :)

    P.s. - Cik DN... Tahun nih masih ada hadiah untuk pengomen terbanyak tak? Nak cuba menang :)

    ReplyDelete
  21. @Firdaus Azizi insyaAllah.... DN akan buat lg tahun ini.. :)

    ReplyDelete
  22. @Afasz tahu xpe.. lepas ni harap Afasz berjaya menjadi girl yg pertama. hehe...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^