This comment has been removed

Petang Sabtu yang lemau... Selepas solat Zuhur, DN pun membuka laptop. Niat di hati hendak membuat entry yang bertangguh. Buka blog www.deqnoor.com, ada beberapa komen yang belum DN approved lagi. Select all, approved comment. Select all,removed content. Eh? Apa yang DN buat ni? Arrrggggghhhhh!!!! Pertama kali dalam hidup DN, DN delete komen orang macam ni... :(
"This comment has been removed by a blog administrator" Siapa admin blog ini? Siapa yang sesuka hati buang komen orang ni? Siapa? Siapa? DN lah orangnya... DN memang marah dengan DN. DN dah cubit pipi DN. Disini DN ingin meminta maaf kepada mereka yang terlibat kerana semua ini salah DN. Entah apa yang DN fikir tadi sampai dengan rasa tidak bersalah remove komen korang.

Maafkan DN...
Maafkan DN...
Maafkan DN...
Maafkan DN...
Maafkan DN...

Dengan ini, DN telah menukar setting supaya dapat mengurangkan kejadian seperti ini daripada berlaku lagi. Nak kata tidak berlaku, mana lah tahu DN akan buat lagi di kemudian hari. Heee... Maafkan DN ye korang. Jangan serik jenguk ke blog DN lagi tau... ^_^

Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. Assalamualaikum DN, hehe. biasalah tu. sheila pernah gak terdeleted. banyak gila kot. hahahha. pasrah je, nak reverse ke undo tak boleh. hehehe Y___Y

    ReplyDelete
  2. Owwhh.... macam tu ke kisahnya....kena repeat komen balik la nie

    ReplyDelete
  3. Owwhh.... macam tu ke kisahnya....kena repeat komen balik la nie

    ReplyDelete
  4. patut laaa komen kid tak keluar2.. rupanya dah kena padam.. huk huk huk

    ReplyDelete
  5. Patut la bro xdapat nak jadi top komentor dekat blog ini.

    Selamat jadi hari ini, cuba kalau jadi pada hari terakhir setiap bulan. Memang best he..23x

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salim tahu xpe... boleh baca kt email je.. tp realitinya, dh kena delete... :(

    ReplyDelete
  7. @hazman aka species1980 hee... xpe la abg man. xya repeat pun xpe... :)

    ReplyDelete
  8. @KiD komen kid ade je.. xkena padam pun... ^_^

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone nama still ade bro... cuma komen je yg xde.. bro kena kalahkan abg man kalau nk jd top komentor skrg. hee... :p

    ReplyDelete
  10. Xpe la... Bagi je abg man menang... Bro anytime je boleh lepak minum kopi dengan DN he...23x

    ReplyDelete
  11. x per la DN,dah nak jadi kan...akak pun kadang2 macam tu jugak...

    ReplyDelete
  12. @Amanda Suria sedih gak... tp mujur nama masih boleh diselamatkan, cuma komen je hilang...

    ReplyDelete
  13. @Manan Qayyim insyaAllah, DN akan pastikan perkara sebegini tidak berulang lagi... :)

    ReplyDelete
  14. kalau da tak perasan tertekan tu..biasalah tu DN...hee

    ReplyDelete
  15. @Ezad Skytech itu lah.. betul2 lemau haritu ezad. sob3.. :(

    ReplyDelete
  16. ingatkan bila dah terdelete komen..makin kurang yg mengomen. rupanya masih ramai lagi erk

    ReplyDelete
  17. @Blogger Babyface nampak tak permainannya disitu? keh3! :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^