5 Pengomen Tegar Januari 2014

Assalamualaikum sahabat semua...

Pasti hari ini sedang berehat di rumah atau menghabiskan masa bersama keluarga tercinta bersempena cuti Hari Raya Cina ini. DN juga tidak terkecuali menghabiskan masa yang ada di rumah keluarga. Walaupun begitu, DN tidak akan melupakan tanggungjawab DN untuk menyenaraikan 5 orang pengomen tegar blog ini bagi bulan Januari 2014.

Untuk tahun ini, DN akan menyenaraikan 10 orang pengomen tegar supaya kalian dapat melihat siapakah sahabat-sahabat kalian yang turut meninggalkan jejak di sini. Semoga persaingan sihat dapat diwujudkan bagi mendapatkan 5 orang pengomen tegar yang akan menerima jemputan makan malam bersama pemilik blog ini di penghujung bulan Jun nanti. Mereka yang mengungguli takhta 5 pengomen tegar Januari 2014 adalah seperti berikut :-
5. Afasz

Tahniah kepada mereka berlima. Buat semua pembaca blog DN, terima kasih kerana sudi menyokong dan meninggalkan jejak di sini. Semoga ukhuwah yang terjalin di alam maya ini berkekalan hendaknya. Pasti ada cenderahati untuk kalian yang akan DN berikan di penghujung bulan Jun ini. Harap sabar menanti.

Terima kasih dan tahniah kepada semua...

Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. HURMM.... rasanya komen aritu terkurang skit kan....sebab kes ter DELETE aritu kan....hehehehe

    ReplyDelete
  2. masih banyak masa lagi untuk pengomen2 tegar berjuang sehingga ke bulan Jun ni...hee

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua..rajin diaorg ni..;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat sahabat2 blogger.. semoga hubungan ukhwah yg dibina ini itu berkekalan walaupun sekadar sahabat alam maya.. :)

    ReplyDelete
  5. alaaaa... bila nak komen lagi ni? :)

    ReplyDelete
  6. @hazman aka species1980 komen je yg hilang abg man... siapa yg komen masih boleh diselamatkan.. nama ada, isi takde.. huhu...

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech tahu pun.. thanks ezad selalu support DN.. :)

    ReplyDelete
  8. @Aniq Bukhary betul tu.. thanks juga utk awak sbb sudi singgah disini.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum DN, time ni je boleh nak blogwalking. kang dah bersalin, mampu baca je kot. hiewhiew. taniah semua ya (",)

    ReplyDelete
  10. @Sheila Salim tahniah sheila.. takpe, sudi baca pun dh cukup berharga buat DN...

    thanks support DN selama ini.. :)

    ReplyDelete
  11. baru nak bc post ni. tak sangka jd top 5 plak . huhu..

    ReplyDelete
  12. @Afasz alhamdulillah... terima kasih kerana menyokong DN selama ini.. :)

    ReplyDelete
  13. oh..dah ada hero baru yg jadi raja komen nampaknya.

    mana mamat lagi rajin komen tu erk?

    ReplyDelete
  14. @Blogger Babyface hee.. kasi can kt orang lain plak... esok lusa mamat tu datang la semula.. :)

    ReplyDelete
  15. @Muhammad Syazwan Norhalik xlupa.. hadiah zuan masih dgn DN ni. bila la nk jumpa zuan kan. huhu..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^