WW ~ Jangan Sampai Terlupa

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. great piece of sharing DN...huwaaa rindu lama tak jumpa.... nak bagi no phone baru tak terbagi2 lagi ni...

    ReplyDelete
  2. abang man selalu ingat kat DN... hope suka la bantal LOVE yang dapat aritu yea... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih untuk peringatan ini...

    ReplyDelete
  4. betul tu deqnoor...sometimes kita memang terlupa kan....tp SA berharap kalau SA bersuami satu hari nanti..SA akan ingat semua ni

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid waaa... dh besar anak u kan... bila lah boleh dating2 lagi ni. huhu... dtg SBB kita jumpa k.. :)

    ReplyDelete
  6. @Amanda Suria peringatan untuk DN juga.. sharing is caring.. :)

    ReplyDelete
  7. masing-masing kena ingat dan sebagai peringatan

    ReplyDelete
  8. memang betul statement tu. lelaki walaupun sudah berumahtangga, masih perlu taat pada perintah ibu nya. sedangkan isteri pula perlu taat pada si suami

    ReplyDelete
  9. Sebagai peringatan..jangan sesekali kita lupa nanti..

    ReplyDelete
  10. @KiD betul tu.. semoga kita tak lupa tanggungjawab dan peranan kita...

    ReplyDelete
  11. @Blogger Babyface kan... semoga kita tidak pernah lupa.. :)

    ReplyDelete
  12. Mudah-mudhan kita tidak lupa.terimakasih sudah mengingatkan.

    ReplyDelete
  13. @kamal insyaAllah... saling ingat-mengingati itu perlu.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^