5 Pengomen Tegar Februari 2014

Assalamualaikum semua... Sekejap sahaja sudah masuk bulan Mac kan. Bulan Mac merupakan bulan yang sangat sibuk buat DN. Schedule DN sudah penuh sehingga hujung bulan Mac jadi, DN minta maaf jika entry DN kurang seperti bulan ini atau lebih teruk lagi. Huhu.... Walaubagaimanapun DN cuba yang terbaik semampu DN.
Saat DN membuat entry ini, DN baru pulang dari lawatan bersama blogger ke kilang Spritzer, Taiping, Perak. Itu tidak mematahkan semangat DN untuk terus menyenaraikan siapakah 5 orang pengomen tegar bagi bulan Februari 2014. Terkejut juga DN di saat-saat akhir, rakan-rakan alam maya DN bertungkus lumus untuk memastikan mereka berada di takhta 5 teratas. DN sangat terharu dengan sokongan yang kalian berikan kepada DN. Mereka yang mengungguli takhta 5 adalah seperti berikut :-

3. Afasz

Terima kasih kalian. Buat mereka yang tidak di top 5, jangan risau... DN tetap menghargai kalian semua. Tidak lupa buat pembaca setia DN. Terima kasih diucapkan. Jangan serik untuk menjenguk di sini lagi ye... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

31 Blue Komen:

  1. Aleh.. yang bertungkus lumus 2 orang je... yang lain terlupa februari ada 28 hari je he...23x

    ReplyDelete
  2. owwhh.... nampaknya diorang potong last minit yea...

    ReplyDelete
  3. baru teringat bulan FEBRUARI ada 28 hari je...tu yang pecut...hee

    ReplyDelete
  4. @Bro Framestone bro yg lupa, kata org lain. keh3!.. :p

    ReplyDelete
  5. @hazman fadzil pkl 11.30mlm, berderu komen masuk abg man. heee....

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech hee... tahniah ezad jd top pengomen tegar blog DN... :)

    ReplyDelete
  7. @Muhammad Syazwan Norhalik
    Maintain top pun sebab xramai yang nak potong... dan xramai yg tahu feb ada 28 hari je

    ReplyDelete
  8. @deq noor
    dulu ada yang ingatkan sekarang xde dah T-T

    ReplyDelete
  9. everyday mesti comment ni. hahah

    http://iluvtour.com jemput singgah

    ReplyDelete
  10. Saya dah letakkan pun blog nie dalam bloglist saya. Tp kekadang kekangan masa tu yg membataskan kunjungan... :(

    ReplyDelete
  11. akak pun bulan ni agak bz sgt2...tp alhamdulillah dah announce dah top komentator..heheheh...

    ReplyDelete
  12. belum TEGAR lagi nie..hihiiiiiii..kena usaha lagi..huhuuuuuhahahahhahahehheeee

    ReplyDelete
  13. waaaaaahhhh... ada shakiddo di situ... hahhahaaha

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum DN, wahh bestnya. depa ni top 5.. hehe semoga DN terus berblogging ya ~~~

    ReplyDelete
  15. @Bro Framestone xperlu diingatkan dah bro... faham2 sendiri sudah. hee...

    ReplyDelete
  16. @Sharifah Nuraishah Rahmah syed amiruddin hee... thanks awak.. DN pun akan singgah iluvtour juga... :)

    ReplyDelete
  17. @Aniq Bukhary hee... xpe... insyaAllah akan ada rezeki nanti.. :)

    ReplyDelete
  18. @Amanda Suria insyaAllah.. boleh cuba bulan lain pula kak... :)

    ReplyDelete
  19. @Sheila Salim insyaAllah... Thanks sheila terus sokong DN untuk berblogging.. :)

    ReplyDelete
  20. selamat kepada pengoment tegar semoga semakin tegar.

    ReplyDelete
  21. @kamal selamat datang kepada kamu juga.. terima kasih tinggalkan komentar di sini.. :)

    ReplyDelete
  22. Ingat2 sendiri? Adeh.. kena cari orang untuk ingatkan la lepas nie....

    Ada ke yg sudi he..23x

    ReplyDelete
  23. @Bro Framestone suruh la iera yg ingatkan bro.. hihihi...

    ReplyDelete
  24. diaorang semua ni dah takde kerja ke..asyik komen mengomen di sini.

    wah..dasat kan si Ezad tu. takde sapa berani nak potong line dia ke?

    ReplyDelete
  25. @Blogger Babyface kerja lah tu... kerja komen kt sini. hee...

    ada je yg berani. tgk lah nanti... ;)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^