Solo... Jumpa esok! :)

Yeayyyy!!! Tak sabar hendak balik kampung. Sejak bila kampung DN di Solo? Hmm... Sejujurnya DN sukakan suasana dan persekitaran di sini. Mungkin kesemua mereka berbahasa Jawa, maka DN terasa seperti balik kampung. Perasaan rindu DN akhirnya terubat jua. Jumpa esok Solo! ^_^
 Rindu hendak makan bakso di Bakso Alex ini...
Rindu hendak bersiar-siar di Jalan Slamet Riyadi ini...
Rindu juga hendak memanjakan diri di In Balance Spa ini. Adakah harganya masih sama? Harapnya begitulah ye...
Disebabkan DN ke Solo pada hari biasa, DN tidak dapat berbasikal bersama mereka. Ini kerana Jalan Slamet Riyadi akan ditutup pada hari Ahad sehingga jam 11 pagi untuk aktiviti riadah bersama keluarga seperti berjalan kaki, berbasikal dan jogging. Sobsob.. Nanti DN datang lagi di hujung minggu ye...

Doakan keselamatan DN sepanjang di Solo. Doakan DN bertemu jodoh di sana. Errrkkk! Jauh tu nak ajak korang datang kenduri nanti. Keh3! Nanti DN bawa balik ole-ole untuk pengomen tegar blog DN... ^_^


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

21 Blue Komen:

  1. Assalamualaikum DN, wahh pergi Solo. apa best kat sana DN? hati2 pergi sana. hehehe~~~

    ReplyDelete
  2. wahhh...nak pergi Solo lagi ye DN ? Jangan lupa ole2...eh, tiba2...hee...selamat pergi dan selamat pulang ye DN..:D

    ReplyDelete
  3. He..23x macam tue je kenapa Dn suka pergi Solo...

    ReplyDelete
  4. @Bro Framestone : kalau kat KL buat aktiviti berbasikal tiap2 minggu macam kat Solo ni kan best...ni ada hari2 tertentu je dalam setahun...huhu

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti ke Solo. jangan nakal2.

    ReplyDelete
  6. wah...bestnya...x sabar nak tunggu update dari DN ni...

    ReplyDelete
  7. DN skang nie mesti dah expert jenjalan kat sana kan....

    ReplyDelete
  8. @Sheila Salim yang best nya sebab diorang cakap jawa. hee... feels like home.. :)

    ReplyDelete
  9. @KiD tahukah anda wong solo dalam bahasa jawa adalah 'orang solo'? ^_^

    ReplyDelete
  10. @Ezad Skytech always be my favorite place to be alone... :)

    best kan bila ada aktiviti berbasikal begini.. DN seronok tengok diorang. mesti best kalau di Malaysia juga sebegini kan... :)

    ReplyDelete
  11. @Amanda Suria insyaAllah DN akan update nanti... :)

    ReplyDelete
  12. @hazman fadzil untuk beberapa tempat berhampiran, DN tahu.. tp jauh2 belum habis explore lg.. :)

    ReplyDelete
  13. jodoh di tgn Allah. mana tahu.. kalau jauh.. kami akan kirim doa dari jauh in sha Allah

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^