WW ~ Tourist Guide Cambodian Cooperative Tours


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. Assalamualaikum DN, mahal tak? dia guna dollar ek? selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  2. bestnya....nak gi sna...kena kumpul duit dari sekarang nie...

    ReplyDelete
  3. @Sheila Salim kalau tanya DN, xde mahal sgt.. Diorg guna USD..

    ReplyDelete
  4. @Kisah Si Dairy mmg best kt sini.. ada rezeki & peluang dtg la ke kemboja ni.. :)

    ReplyDelete
  5. rasanya kalau deqnoor boleh share name card kedai best2 kat sana lagi bagus....

    ReplyDelete
  6. kumpulkan duit dari sekarang...hee

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..selamat pergi selamat pulang.

    lepas niada peluang bercuti sendirian pulak kot..

    ReplyDelete
  8. @Ezad Skytech betul tu.. nak pergi nanti ajak DN ye... ^_^

    ReplyDelete
  9. @Blogger Babyface insyaAllah... ada rezeki nanti nak pergi lagi.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^