Make Up Artist (MUA) Yann Eskay's Touch

Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tidak tahu DN pernah di 'make up' oleh saudari Yann Eskay. Dikenali sebagai Yann Eskay's Touch, beliau sudah mengorak langkah di dalam perkhidmatan make up artist (MUA) ini selama lebih 3 tahun. Satu pencapaian yang harus dibanggakan. Tahniah diucapkan kepada beliau. Perkhidmatan yang disediakan adalah seperti berikut :-
- Make Up Bertunang
- Make Up Nikah
- Make Up Malam Berinai
- Make Up Bersanding
- Make Up Photoshoot
- Make Up Pre Wedding
- Make Up Dinner

Lain-lain perkhidmatan dan harga perkhidmatan yang ditawarkan boleh dibawa berunding dengan Yann Eskay's Touch. Selama lebih sejam DN bersama beliau, hasil 'make over' DN boleh dilihat di bawah ini.
 
 
 
 Sila abaikan muka DN yang makin hari makin tembam itu. DN suka dengan 'make up' hasil tangan Yann Eskay's Touch ini. Sederhana, natural manakala hasil tangan beliau pada mata DN memang sangat 'vouge'. Jauh berbeza dengan DN yang selalu make up secara biasa-biasa sahaja.
Yann Eskay's Touch lebih banyak menggunakan produk Krayolan, Mac dan Shu Uemura di dalam perkhidmatan yang beliau tawarkan. Perkhidmatan yang ditawarkan bertumpu di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor sahaja. Walaubagaimanapun, jika ada permintaan luar dari kedua-dua kawasan ini, cas pengangkutan dan penginapan akan dikenakan.
 Yann Eskay's Touch boleh dihubungi seperti berikut :-

No. Tel : 019-9007076

Kepada mereka yang berminat untuk memasuki kelas 'make-up' yang dikendalikan oleh Yann Eskay's Touch, berita baik untuk anda. Yann Eskay's Touch akan mengadakan kelas make up basic dan bridal pada 26 dan 27 April 2014 ini. Hubungi beliau dan pastikan masih ada tempat untuk anda kerana tawaran ini terhad kepada 10 orang sahaja.

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. Kalau la Bro selalu jumpa Deq Noor..

    Bro akan cuba buat Deq Noor tak nampak tenbam... (dalam gambar je) he..23x

    Gambar tutup mata, cantik... itu je la...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum DN, lawanya awak. hehe singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  3. cantik la DN...suka tgok natural make up mcm tu...ok2 SA simpan details dia..

    ReplyDelete
  4. whoaaa.... terus nampak seksi je bibir DN tu....auuum.... hahahahah

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone mana boleh tutup mata selalu bro... xnampak jln nanti.. :p

    ReplyDelete
  6. @Rafael Andre xde lah... bidang terjun je ni... :)

    ReplyDelete
  7. @Sheila Salim alhamdulillah... ciptaan Allah semuanya cantik.. awak pun cantik jugak.. :)

    ReplyDelete
  8. @Farah Waheda Wahid MUA yann yg terbaik buat DN nampak macam ni.. :)

    ReplyDelete
  9. @Amanda Suria thanks SA... natural make up macam ni mmg best.. rasa lebih selesa dari make up yg buat muka kita nampak lain.. :)

    ReplyDelete
  10. @hazman fadzil ala... ini yg taknak makan ni.. nanti bibir dah tak seksi... hahaha... :p

    ReplyDelete
  11. waaaahhh... nampak perubahan bila make up tu.. terbaik!!!

    ReplyDelete
  12. @KiD kalau takde perubahan lepas make-up, natural look la kot DN ni. Hahahaha.. :p

    ReplyDelete
  13. transformasi yg baik..igtkn DN make up bertunang..hehe

    ReplyDelete
  14. @JMR belum lagi... insyaAllah satu hari nanti.. :)

    ReplyDelete
  15. leh la book tuk kawin nnti ek deq noor

    ReplyDelete
  16. DN memang cantik.

    dulu first time kenal..ingatkan DN ni model. rupanya jurutera

    ReplyDelete
  17. @Blogger Babyface alhamdulillah.. thanks atas pujian.. :)

    ReplyDelete
  18. pergh, lain terus..igtkn sapa tadi

    ReplyDelete
  19. pintar sekali merias wajahnya.. anda memiliki bakat tersendiri

    http://www.obatmaagkronisampuh.web.id/

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^