5 Pengomen Tegar Mac 2014

Assalamualaikum... Cukuplah Allah sebagai pelindungku, dan Allah adalah sebaik-baik pelindung. Ke mana sahaja DN pergi, apa sahaja yang DN lakukan, keyakinan DN yang kuat membolehkan DN bergantung hanya pada Yang Maha Esa. Kerana bumi Allah yang luas ini dibawah kekuasaan-Nya dan diri kita ini sepenuhnya milik Allah.

Oleh itu, DN sentiasa tidak puas untuk pergi melihat dunia. Melihat ciptaan Allah yang cantik dan Maha hebat. Duit boleh dicari tetapi pengalaman yang DN rasai menjadikan DN semakin kenal apa itu kehidupan. Kehidupan tidak meriah jika tidak diwarnai dengan karenah sahabat dan kenalan yang pelbagai ragam.

Sehubungan itu, DN ingin mengucapkan terima kasih kepada pengomen tegar blog DN yang masih setia dan tidak jemu membaca serta meninggalkan jejak tidak kira pelbagai coretan yang DN tulis disini. Kadangkala masa tidak mengizinkan dan idea untuk menulis tiada, tetapi kalian setia bersama DN. Jutaan terima kasih DN ucapkan.
Pengomen tegar blog DN bagi bulan Mac 2014 adalah seperti berikut :-


Tahniah semua... Seperti dijanjikan DN akan memberikan cenderahati hujung bulan Jun nanti. Harap sabar menanti.


*****************************

Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

27 Blue Komen:

  1. tahniah diucapkan kepada semua pengomen tegar... *_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum DN, alhamdullilah. taniah buat semua kaki komen ~~~

    ReplyDelete
  3. alahai....sipi-sipi je tu.... takpelah kena cuba lagi tahun depan

    ReplyDelete
  4. tahniah buat semua pemenang...x sangka lak tersenarai walau x menenag kan..heheheh...

    ReplyDelete
  5. Blogger babyface dapat pintas rupanya di saat2 akhir...takpe...at least tersenarai juga...hee

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah fillah dari saya.

    First time saya berkunjung ke blog Deqnoor. Jujur, ia menarik dan penuh dgn informasi.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah bulan ini up ranking he...23x

    ReplyDelete
  8. @Farah Waheda Wahid thanks sudi singgah sini.. nanti DN singgah ke sana juga ye.. :)

    ReplyDelete
  9. @Sheila Salim w'salam... tahniah untuk sheila... :)

    ReplyDelete
  10. @hazman fadzil hee.. insyaAllah boleh cuba lagi... :)

    ReplyDelete
  11. @Amanda Suria thanks sudi tinggalkan jejak di sini... Dn hargai sangat2.. :)

    ReplyDelete
  12. @Ezad Skytech blogger babyface mmg suka buat kejutan last minit. hee...

    ReplyDelete
  13. @shameel Iskandar salam perkenalan... thanks sudi singgah dan tinggalkan jejak disini. thanks juga atas pujian tersebut. tiada apa yang menarik, sekadar perkongsian dari diri dan hati sanubari sendiri.. :)

    ReplyDelete
  14. Kalau xdpt pun xpe.. bagi can pada orang lain....

    ReplyDelete
  15. macma ni iluvtour kena comment everyday la untuk jadi pengomen tegar ni.. hehehe http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  16. @Bro Framestone hihihi... utk org lain pun ada... jgn risau k.. ;)

    ReplyDelete
  17. @iLuvTour hee... diorg pun bukan everyday komen kt sini... :)

    ReplyDelete
  18. tahniah... korang memang rajin komen.. hurrayyy!!!

    ReplyDelete
  19. pasni nk jadi pengomen tegar blog DN gk la..masuk dlm list..~

    ReplyDelete
  20. @JMR selamat datang ke blog DN yang tidak seberapa ini... :)

    ReplyDelete
  21. Bulan april.. saper yang top ni? Hehehe

    ReplyDelete
  22. wwow blogger babyface. hehe.

    ReplyDelete
  23. @Afasz hihihi.. skrg dh xtegar dh dia.. :D

    ReplyDelete
  24. sangat menarik sekali ulasannya dan sangat bermanfaat...
    salam kenal dari ikhram.com situs booking dan cari paket biro umroh surabaya lengkap nomer 1 di indonesia.....

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^