WW ~ Tips for Women Traveller

Kredit to : http://www.malaysiabackpackers.com/
*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

22 Blue Komen:

  1. sekarang ni tak kira alone dah deq noor sebab dah ada Ash...hik hik hik, lagi banyak benda nak carry...

    ReplyDelete
  2. terima kasih...

    oh cincin dijari tue fake rupanya.. Baru tahu...

    ReplyDelete
  3. Tak berani nak travel sorang-sorang. Ke tak suka.

    Rasanya tak suka kot

    ReplyDelete
  4. hurmm....bab cincin tu mungkin laaa....tapi tak effect sangat kot...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum DN, bestnya travel sesorang. serius kagum okey! hehehe. sheila belum pernah travel sdn bhd. hiihiiii singgah menabung lenovo sini~~~

    ReplyDelete
  6. ok..boleh ikut tips ni..coz im trying to go vacation as a backpackers...hehehe...ntah bila boleh terkabul impian...

    ReplyDelete
  7. @Farah Waheda Wahid xpe.. nanti ash dh besar mummy boleh travel sendiri plak... :D

    ReplyDelete
  8. @Bro Framestone sama2... dah tahu jgn tanya lagi ye... :p

    ReplyDelete
  9. @Rafael Andre kalau tak suka, kena plan dgn kawan2 baru boleh travel kan.. :)

    ReplyDelete
  10. @hazman fadzil mmg ada effect based on self experience.. :)

    ReplyDelete
  11. @Sheila Salim thanks sheila... tak semua org berpeluang & suka travel alone... :)

    ReplyDelete
  12. @Amanda Suria insyaAllah satu hari nanti akan termakbul impian tu.. :)

    ReplyDelete
  13. Selalu plan tapi tak menjadi... Itu pasal malas nak plan dengan kawan2..

    ReplyDelete
  14. kalau travel sorang2 ni....memang akan bawa apa yang perlu je...senang...hee

    ReplyDelete
  15. @Rafael Andre kan.. sebab itu plan untuk diri sendiri lg menjadi... ;)

    ReplyDelete
  16. @Ezad Skytech betul tu... tp kebiasaannya keperluan perempuan akan lebih sikit dari lelaki..

    ReplyDelete
  17. waaahhhh... banyaknya tips untuk kembara sorang2.. bagus gak ni.. untuk perempuan je ye? hehehe

    ReplyDelete
  18. @KiD untuk lelaki kid buat lah... ;)

    ReplyDelete
  19. nice tips..lg elok, klo travel berteman..bhy sorg2..

    ReplyDelete
  20. @JMR harap ada yg sudi teman.. :)

    ReplyDelete
  21. dress appr tu mmg wajib setiap masa . bukan bile nak keluar sorang je. tutup aurat , labuh kan tudung menutup dada. pakaian tk ketat.

    afasz slalu p office drive sorang. beg tgn tu mmg sorok.

    ReplyDelete
  22. @Afasz agree with u... kena appropriate setiap masa.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^