5 Pengomen Tegar April 2014

Assalamualaikum...

Maaf di atas kelewatan DN mengumumkan siapakah 5 pengomen tegar blog DN bagi bulan April 2014. Rasanya tidak lah lewat mana kerana masih di tarikh yang sama, 1 Mei 2014 cuma waktu DN pos entry ini pasti sudah hampir memasuki hari berikutnya. Biasalah, cuti hari pekerja kan. DN juga mengambil masa cuti yang ada untuk membawa keluarga tercinta pulang ke kampung. Oleh itu, sebelum DN melelapkan mata untuk kembali bekerja esok, DN umumkan dahulu.

Tahniah korang. Wahhh! Ada nama baru naik menjadi top 5 pengomen blog DN lah. Terima kasih kerana sudi memilih blog DN ini sebagai tempat persinggahan. Harapnya tidak jemu untuk terus membaca di sini.

Kepada semua yang tidak putus-putus meninggalkan jejak di sini, dengan rendah dirinya DN ingin memohon jutaan terima kasih. Tanpa kalian DN tidak akan terus menulis di sini. InsyaAllah bulan Jun 2014 ini DN akan memilih 5 orang pengomen tegar untuk makan malam bersama DN dan juga memberikan cenderahati kepada semua. Jangan serik untuk terus menjadi pengomen tegar blog DN ye... ^_^

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. Ada nama baru....?

    Persaing nie...

    ReplyDelete
  2. wahhh...bagus2...ada pengomen tegar yang baru masuk dalam list...bulan April ezad busy sikit...mungkin tak sempat nak blogwalking sangat kat blog2 ni...apa2 pun tahniah buat semua...:D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. meriah sungguh blog nih.. tahniah kepada semua blogger..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum deqnoor...seronoknya ramai pengomen tegar ni..:)

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech

    Bro, bulan 5 ni jom serang komen blog DN ni gak..ak bru bookmark DN ni je.

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua!! hebat!

    ReplyDelete
  8. Apa sebenarnya benda ni? Maaf, blur kejab...

    ReplyDelete
  9. @Ezad Skytech xpe.. ezad masih dlm top 10 kan... utamakan yg utama k... :)

    ReplyDelete
  10. @Zik alhamdulillah... tanpa mereka mmg sunyi blog ini... terima kasih sudi singgah di sini.. :)

    ReplyDelete
  11. @Mas Zull tak tahu kenapa mereka sgt tegar disini kak. hee.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  12. @JMR hee... thanks.. ezad mmg pengomen tegar disini cuma bulan ini dia tertinggal sedikit..

    ReplyDelete
  13. @Rafael Andre ini adalah salah satu cara penulis blog menghargai pengomen mereka... harap ada rakan2 yang membaca di sini akan menjengah ke blog awak juga dari link yang diletakkan.. :)

    ReplyDelete
  14. Oh ye ke? Terima kasih.. Maaf masih baru...

    ReplyDelete
  15. @Rafael Andre takpe.. DN pun byk nak belajar. thanks sudi tinggalkan jejak disini... :)

    ReplyDelete
  16. Sama-sama.. macam mana nak ada button "join this site" macam dekat bahagian bawah blog ini?

    ReplyDelete
  17. @Rafael Andre pergi ke layout, add a gadget, more gadgets, followers... :)

    ReplyDelete
  18. @Afasz itu lah... alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  19. @Afasz hee.. boleh je afasz.. good luck! :)

    ReplyDelete
  20. @JMR : kalau ada masa memang blog DN ni memang den akan terjah je...hee

    ReplyDelete
  21. wah, tererlah diaorang semua ni. rajin mengomen di blog DN. serta kosisten boleh jadi pengomen terbanyak.

    ReplyDelete
  22. @Blogger Babyface tanpa kalian semua siapalah deqnoor.com ini.. :)

    ReplyDelete
  23. @Blogger Babyface : siapalah yang selalu rajin komen tu ek ? hee

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^