Entry Selepas 15 Hari Menyepi

Waaa!!! Lamanya tak update blog. Rindu DN tak? Heee.... Minta maaf banyak-banyak. Masa DN sangat terhad beberapa minggu ini untuk urusan kerja dan keluarga. InshaAllah bermula hari ini DN akan menulis semula.

Semasa DN update di sini, DN sedang menghadiri 2 mesyuarat yang sepatutnya bermula jam 10.30 pagi. Sehingga jam 11.30 pagi, mesyuarat masih tidak dapat dijalankan kerana ramai yang belum datang.
Lihat sahaja kerusi di depan DN, masih kosong. Persoalannya, di mana rasa tanggungjawab dan menepati masa mereka? Kenapa mereka tidak dapat menghormati masa orang lain? Kalau mahu datang lewat sekalipun, tidak boleh kah memaklumkan kepada mereka yang mengeluarkan notis mesyuarat samaada minta dilewatkan mesyuarat atau mulakan dahulu atau tangguhkan mesyuarat ke masa atau hari lain?

Sudahnya, DN membebel di sini. Hihihi... Nasiblah siapa yang baca bebelan DN ini. DN tunggu sehingga jam 12.30pm, mereka tidak muncul juga, DN akan pergi. Maaf, masa DN sangat berharga untuk menunggu mereka yang tidak menepati masa.

Ok, cukup bebelan DN setakat ini. Banyak entry bertangguh yang perlu DN siapkan. InsyaAllah DN akan kongsikan nanti. Terima kasih semua kerana masih sudi menanti coretan DN walau DN lama tidak muncul disini.. :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

23 Blue Komen:

  1. HUrmmm....siap boleh publish entry kat blog memang lama sangat la tue kan...menguji kesabaran DN la yea....

    ReplyDelete
  2. Dah 15 hari rupanya? Maaf tak perasan pula DN dah lama x menulis he...23x

    eh.... yup masa amat berharga.. Maaf jika Bro selalu curi masa DN...

    Ok.. settle sini, sejam berapa (sambil keluarkan dompet) he...23x

    ReplyDelete
  3. Tertiba je rasa menyesal tulis komen panjang2... tau2 je hazman komen awal seminit...

    demnnnn...!!!

    ReplyDelete
  4. cian DN.. kid pun bosan kalo macam tu.. kita beriya nak cepat, tapi masa dibazirkan gitu je.

    ReplyDelete
  5. DN kerja apa? Masa itu emas... harap orang lain memahaminya

    ReplyDelete
  6. ni betul2 frust.. merugikan masa DN menunggu ja.

    ReplyDelete
  7. dah lewat sejam tu...kalau lewat 10, 15 minit ok lagi... ni blh buat org sakit hati jer

    ReplyDelete
  8. minta2 diorg yg lewat dtg meeting ni ada baca entri ni..perlu ubah perangai sumer tu..

    ReplyDelete
  9. @hazman fadzil tahu xpe.. mcm DN xde kerja lain nak buat..

    ReplyDelete
  10. @Bro Framestone saje lah buat xperasan tu... hee...

    sejam berapa? xpe lah bro, DN xperlukan duit bro tu... :)

    ReplyDelete
  11. @KiD itu lah... mmg ramai org mcm ni. sabar je lah..

    ReplyDelete
  12. @Rafael Andre jurutera elektrik... itu lah.. harap ada yg faham..

    ReplyDelete
  13. @Al Kisah tahu xpe... kecewa betul dgn diorg. huh...

    ReplyDelete
  14. @Zura Lee sakit hati tu mmg ada tp bukannya boleh ganti masa yg terbuang begitu sahaja...

    ReplyDelete
  15. @JMR diorg ada dlm FB DN.. harapnya ada la yg baca. hihi...

    ReplyDelete
  16. Bro xcakap nak bagi duit pun dekat Deq Noor he..23x

    Bro bukak dompet sebab.... entah la.. nak bagi namecard kot

    ReplyDelete
  17. memang geram dengan orang yang tak boleh nak tepati masa ni kan DN...banyak lagi benda lain nak buat daripada tunggu orang macam ni..huhu

    ReplyDelete
  18. 2 jam pun DN sanggup nak tunggu lagi...kalau ezad, paling lama pun 30 minit je...buang karen je tunggu...huhu

    ReplyDelete
  19. @Bro Framestone namecard bro dh byk dh.. xnak dah.. huhu..

    ReplyDelete
  20. @Ezad Skytech itu lah.. tp nk mcm mana.. kalau ikutkan hati, 15min tunggu dh balik tp nak selesaikan masalah, tunggu gak lah smpai 2 jam pun. huhu...

    ReplyDelete
  21. @Afasz segan & malu nak sebut janji melayu. huhu...

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum DN...sabar betul DN ni...:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^