Zumba bersama D'Adza Fitness 11 May 2014

Selamat hari Isnin. Jangan Monday blues ye. Bekerjalah dengan ikhlas dan rajin kerana ia adalah amanah yang telah dipertanggungjawabkan. Habis bekerja hari Jumaat atau Sabtu, ayuh join DN berzumba bersama-sama D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA pada hari Ahad. Hee...
 Terima kasih kepada Kak Adza Irdawati aka blogger terkenal Bicara Mak Dara kerana sudi menjemput DN untuk bersama-sama memeriahkan Zumba Party ini. Pastinya acara ini meriah dengan kehadiran ramai blogger jemputan serta mereka yang hadir untuk senaman zumba bersama-sama. Aturcara D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA adalah seperti berikut :-

11.45am : Pendaftaran
12.00pm : Bacaan Doa
12.30pm : ZUMBA KIDS bersama ZIN ELLA (RM10 untuk kanak-kanak berumur 7-11 tahun) 
12.45pm : live performance oleh ALFIE ALWI(TIGA)
1.00pm : lucky draw 
1.15pm : ZUMBA FITNESS bersama ZIN D'ADZA RINA dengan penampilan istimewa penyanyi kumpulan D'ADZA BAND 
☆Tuty d'adza band 
☆Shazroul d'adza band 
☆E-one d'adza band 
1.45pm : lucky draw 
2.00pm : ZUMBA GOLD bersama ZIN JLO GOJES 
2.30pm : permainan dan sesi fotografi bersama semua termasuk zin, crew dan vip 
Acara ini terbuka untuk semua. Berminat untuk turut serta? Boleh membuat pembayaran sepert berikut :-
 Pre-Register : RM40.00
Register at the Door : RM50.00
Bank in to : Adza tutyrianti bt adenan
●0142335336 ●Cimb bank 14760001625205
●Maybank ( 112259114990 )
Emailkan bukti pembayaran ke : dadzafitness@yahoo.com

Maklumat D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA adalah seperti berikut :-
 Tarikh : 11TH MAY 2014 (Ahad)
Masa : 11.00am – 3.00pm
Lokasi. : Dewan serbaguna cempaka, ampang jaya

Selain dari berzumba dan mendapat goodies bag, menariknya lucky draw yang bakal diberikan adalah :-
●hampers
 ●electrical gifts
●1 pakej penginapan TM RESORT PD 2 days 1night
 ●1 pakej penginapan TM RESORT FRASER HILL 2 days 1 night

DN difahamkan update terkini ada cabutan bertuah telefon Lenovo dan percutian ke Medan, Indonesia tau. Menarik kan! Mana tahu anda bertuah, sambil bersenam dapat pula hadiah menarik dari mereka.

Jom sertai DN dan rakan-rakan lain berzumba hari Ahad ini.. :) ●D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/
●D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/
●D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

38 Blue Komen:

  1. Macam menarik je.. malangnya x boleh nk janji dapat join ke x :(

    ReplyDelete
  2. Tengok gaya macam menarik je nie....tapi segan pulak takut semput layan zumba nie....hahahaha

    ReplyDelete
  3. nak berzumba jugak lah... menarik!!!

    ReplyDelete
  4. fuuyoh,meriah betul tengok tentatif
    selamat berzumba

    ReplyDelete
  5. Fuyohhhhh tenkiuuuuu DN atas entry yg awesomeee ni.. kita jumpa kat sana naaa

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. menarik..nanti ajar kami pulak yer.. hihiii

    ReplyDelete
  8. @hazman fadzil alah... xpayah sungguh2 sgt.. ikut kemampuan.. :)

    ReplyDelete
  9. @adzairdawati makdara hee... jumpa disana kak.. kita zumba sama2.. ;)

    ReplyDelete
  10. @Rafael Andre yup, hujung minggu ni. meh la join sekali.. :)

    ReplyDelete
  11. @Makcik Anak 3 ajar kat ofis ke? habis lah.. semua pakat2 taknak buat kerja nanti.. :p

    ReplyDelete
  12. Tengok nanti macam mana.. Nak Google lokasi..

    ReplyDelete
  13. So macam mana DN... Best x? Kan bro cakap... bro xmuncul punye he..23x

    ReplyDelete
  14. Salam Deq Nor, sakit urat tak berzumba? Akak dah emelkan gambar bergelek zumba tau. check emel nanti.

    ReplyDelete
  15. oo penah tgk tarian zumba ni, mmg sihat la badan. exercise.

    mesti syok .

    salam singgah dr

    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Thank you for sharing your info. I really appreciate
    your efforts and I will be waiting for your further post thanks once again.

    ReplyDelete
  17. @Bro Framestone lain kali ada lagi. insyaallah... :)

    ReplyDelete
  18. @Ema Johari alhamdulillah ok.. :) gambar masuk spam, patut xjumpa. dah clear spam yg lebih 1k harini baru jumpa.. thanks... :)

    ReplyDelete
  19. @Afasz lama betul xbuat exercise macam ni.. penat juga lah dibuatnya. tp best! hee...

    ReplyDelete
  20. @Nadia Johari insyaAllah lain kali akan ada lagi... :)

    ReplyDelete
  21. Next bila ek? Kot2 ada peluang, nak try juga he..23x

    Ke dok tepi je he..23x

    ReplyDelete
  22. @Bro Framestone insyaAllah 1 Jun ini.. tp bro mesti tak dpt pegi nye... hee...

    ReplyDelete
  23. 1 Jun bro teman member kahwin...

    ReplyDelete
  24. macam mana boleh terlepas pula ni...kalau baca awal pun confirm ezad tak join punya la..hee

    ReplyDelete
  25. @Bro Framestone tahu... tp xsilap DN xjadi pun.. Husband kak ida meninggal kan.. sian dia.. :(

    ReplyDelete
  26. tak dapat join sekali, sibuk ngan urusan dunia dan kerja

    ReplyDelete
  27. menarik tuk kurus kan badan ...

    ReplyDelete
  28. @Afasz memang boleh kurus bila seluruh anggota badan bergerak..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^