5 Pengomen Tegar Mei 2014

Assalamualaikum semua! Senarai pengomen tegar bagi sepanjang bulan Mei 2014 sudah ada. Hihihi... Pertama sekali, DN ingin meminta maaf kerana bulan Mei merupakan bulan yang sangat sibuk untuk DN. Hanya 7 entri berjaya DN kongsikan. DN harap sangat bulan Jun ini DN dapat kembali menulis seperti biasa.

Walaupun macam agak sukar juga untuk DN lakukannya pada bulan ini, DN cuba lakukan yang terbaik. 3 projek hendak tender , 9 projek dalam tangan untuk diselia, 3 projek dalam perancangan sedang DN usahakan untuk dikongsi bersama rakan sekerja dan kelas yang perlu dihadiri. Memang penuh jadual DN tetapi ia bukan alasan untuk DN tidak berkongsi dengan semua. InsyaAllah DN akan setia berkongsi cerita di sini. :)

Terima kasih kepada mereka yang setia membaca di sini. Berikut merupakan 5 Pengomen Tegar bagi bulan Mei 2014.
1. Afasz
4. JMR

Bulan Jun merupakan bulan terakhir sebelum DN menyenaraikan 5 Pengomen Tegar bagi bulan Januari - Jun 2014. Agak-agak teruja atau tidak hendak makan malam bersama DN? Memandangkan bulan Julai nanti jatuh pada bulan puasa, makan malam akan menjadi berbuka puasa bersama DN. Wahhh!! Gitu.. Hee...

Terima kasih semua! Kepada mereka yang DN masih belum sempat untuk menunaikan tanggungjawab DN bagi berkongsi cerita mereka di sini, DN minta maaf sangat-sangat. DN akan cuba lakukannya di bulan ini dan DN akan menghadkan event pada bulan ini bagi menyiapkan segala entry yang tertunggak. Siap nanti DN akan beritahu ye. Apapun, terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada DN untuk berkongsi cerita dengan pembaca DN. Di harap kerjasama yang terjalin antara kita akan berterusan hendaknya... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. tahniah DN! eh.. tahniah kepada semua pengomen..

    ReplyDelete
  2. hurmm.... bulan nie memang biasa2 jer hope bulan jun DN kembali aktif update post entry yea....

    ReplyDelete
  3. terbaek,,semoga june lebih baik utk DN:-)

    ReplyDelete
  4. Buka puasa dengan DN? Dekat mana?

    ReplyDelete
  5. sama la kita DN...tersangat busy bulan Mei kan...hee...:D

    ReplyDelete
  6. tak sabar pula nak tahu senarai pengomen tegar blog DN dari januari - jun 2014...hee

    ReplyDelete
  7. kena usaha lagi yer makcikanak3..hahhahaaaa,,kot nyer pun....

    ReplyDelete
  8. Untung la... Gua hari terakhir duduk dekat tempat yang line ternet xde langsung...

    Kalau idak....

    Tak pe la.. bagi chance dekat orang lain. Gua bukan nak kejar ranking 1st.. Asal ada pun jadi la..

    Kalau xde tue... rezeki korang.

    paling penting... asal DN update blog, bro datang baca he..23x

    ReplyDelete
  9. @Rafael Andre akan diberitahu kelak.. insyaAllah... ;)

    ReplyDelete
  10. @Ezad Skytech sabar ye ezad.. sebulan je lg... ^_^

    ReplyDelete
  11. DN...

    Nak tanya... Macam mana nak check pengomen terbanyak dekat blog.

    Macam yang DN buat ini...

    Boleh ajar tak?

    ReplyDelete
  12. @Rafael Andre bagi email add.. nanti DN sent code kat email. nak sent kod kat sini xboleh. panjang sgt...

    ReplyDelete
  13. Terima kasih DN.. Ini email saya

    iamrafaelandre@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Aku pasrah dengan segala-galanya.....

    la la la (lupa lirik lagu nie)

    ReplyDelete
  15. diaorang yang rajin mengomen memang dah takde kerja lain nak dibuat barangkali.

    ReplyDelete
  16. @Blogger Babyface : bila takde kerja memang menjenguk ke blog DN ni bro...hee

    ReplyDelete
  17. rasa nya ramai pengomen dr kalangan lelaki. so mereka mesti nak bebuka bersama DN kan. hehe.

    ReplyDelete
  18. @Blogger Babyface keh3... tp seronok & meriah diorang ni semua.. :)

    ReplyDelete
  19. @Afasz itulah... sekali sekala ada bunga syok gak afasz.. :)

    ReplyDelete
  20. @Afasz : biasa la tu...kih3...kadang2 tu tak sedar komen sana sini bila da datang rajinnya...hee..

    ReplyDelete
  21. @Syuhada Salleh moga lepas ini ada peluang awak pula... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^