5 Pengomen Tegar Jun 2014

Selamat berpuasa sahabat-sahabat DN yang setia membaca di sini. Sekejap sahaja sudah masuk bulan Julai kan. Maka, seperti biasa DN akan menyenaraikan 5 orang pengomen tegar bagi bulan Jun 2014.
Mereka adalah...

4.  Afasz

DN tidak menyangka sehingga kini masih ramai yang setia membaca celoteh DN disini. Memang banyak yang DN ingin kongsikan dengan pembaca DN tetapi batasan waktu menyebabkan DN terpaksa membataskan perkongsian DN. Tetapi jangan risau, kesibukan DN tetap tidak menghalang DN berkongsi di sini cuma kekerapan yang akan berkurang. Terima kasih semua. Tanpa kalian, siapalah DN di alam maya ini.

Kini, sudah cukup DN mengumpul 5 pengomen tegar bagi bulan Januari - Jun 2014. Seperti dijanjikan, DN akan umumkan 5 orang bertuah yang akan berpeluang berbuka puasa bersama DN pada tahun ini. Nantikan entry jemputan DN tidak lama lagi. Harap sabar menanti.. :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

26 Blue Komen:

  1. yeayyy!! hurraayyy...!!! eh, kenapa kid happy sangat ni DN?

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum DN...mmg terbaik la...:)

    ReplyDelete
  3. yeayy...tersenarai juga walaupun no 3 bulan Jun 2014 ni...hee :D

    ReplyDelete
  4. Eh... biar betul? betul ke nie DN...

    ReplyDelete
  5. alahai.... sipi2x je lagi.... nampaknya kena plan buka pose berdua je la....hehehehe

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech alhamdulillah... :) moga sentiasa ada rezeki untuk pengomen tegar di sini.. :)

    ReplyDelete
  7. @Bro Framestone xbetul bro.. acah2 je tu.. kikiki... :p

    ReplyDelete
  8. @hazman fadzil nampaknya macam tu lah abg man.. xde rezeki nampaknya... :)

    ReplyDelete
  9. rasa macam nak banyak komen lagi lah...

    ReplyDelete
  10. kena pastikan nama den naik bulan ni hehe

    ReplyDelete
  11. @Ezad Skytech

    lu memang kat mana2 pun top komen.. bila mau iftar sesama ni

    ReplyDelete
  12. tak tersenarai lagi nie....hurm...kena byk 'jalan-jalan' baru nak komen dan komen....

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum DN, sejak cuti bersalin tak dapat sheila nak BW macam biasa. hehe taniah mereka2 yang rajin komen sini~~~

    ReplyDelete
  14. @Sheila Salim itulah... lepas ni boleh aktif semula kan.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^