Cenderahati untuk Pengomen Tegar Jan - Jun 2014

Alhamdulillah... Masa berlalu begitu pantas tanpa kita sedari. Dalam pada kita sibuk dengan duniawi, urusan ukhrawi jangan dilupakan. Lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan yang mulia ini. Oleh itu, sempena bulan Ramadhan dan genap 6 bulan pengomen tegar Jan - Jun 2014, DN ingin memberi sedikit cenderahati kepada mereka semampu DN. Ini merupakan tanda penghargaan dan terima kasih DN kepada anda semua yang tidak jemu meninggalkan jejak di sini.
Mereka yang akan menerima cenderahati dari DN adalah seperti berikut :-

1. Bro Framestone
2. Ezad Skytech
3. Afasz
4. Ladfe Amir
5. Shakiddo
6. Sheila Salim
7. Rafael Andre
8. Hazman Fadzil
9. JMR
10. Makcik Anak 3
11. Amanda Suria
12. Uncle Zuan
13. Nadia Johari
Nama-nama yang tertera di atas, tahniah dan jutaan terima kasih DN ucapkan. Diharap kalian dapat emailkan ke deqsha49@gmail.com butiran seperti nama, alamat & no.phone untuk tujuan penghantaran cenderahati. InsyaAllah DN usahakan untuk sampai sebelum raya ye... :)


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

32 Blue Komen:

  1. assalamualaikum DN...tahniah2 pd yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  2. Ehwh ade nad..hehhe..ok2 bagi detail sat lagi

    ReplyDelete
  3. waahhh... waahhhh... tahniah kepada pemenang!!! kita semua pemenang.. tiada siapa pengalah..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah tersenarai jugak...SA no 11..thanks deqnoor...

    tahniah buat yang lain2 juga...

    ReplyDelete
  5. nampaknya nama zuan dah semakin tak ada.. kena buat comeback! ;)

    ReplyDelete
  6. bajukah itu? kain buat baju raya?hehe

    ReplyDelete
  7. hee...no 2 tu...makin ramai pengome tegar kat blog DN ni ye...nanti ezad pm details...thanks DN :D

    ReplyDelete
  8. Semoga lebih murah rezeki DN dan Jodoh antara kita....#Eh....

    ReplyDelete
  9. @Nadia Johari tahniah nad... detail DN dah dapat.. :)

    ReplyDelete
  10. @KiD betul tu kid.. tahniah buat semua.. :)

    ReplyDelete
  11. @Amanda Suria tahniah SA.. detail DN dah terima. thanks... :)

    ReplyDelete
  12. @Ezad Skytech alhamdulillah... tahniah ezad.. detail DN dah terima.. :)

    ReplyDelete
  13. eehhh...dapat hadiah jugak ker? best nyer...hurm..nak bg alamat mane yer.....tak sabar nak tunggu hadiah dr posmen nie....hihiiii

    ReplyDelete
  14. tq DN. la tekejut sektika.. rasa dihargai plak padahal tk pernah lg jumpa...

    nnti kite kasi detail kat email..


    tq Dn..
    baru sempat nak singgah sini

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH kepada yg berjaya. Kena rajin komen kalau nak menang hadiah.

    ReplyDelete
  16. @Makcik Anak 3 bagi alamat meja depan kak. hihihi...

    ReplyDelete
  17. @Afasz ada rezeki utk dikongsi dgn semua.. apa salahnya kan.. :)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum DN, alhamdullilah. tak sangka dapat masuk lagi top komentator sini. sheila baru je email details. terima kasih banyak DN , semoga bertambah murah rezeki awak ~~~

    ReplyDelete
  19. @Sheila Salim Tahniah & thanks sheila sokong DN selama ini.. :)

    DN dah courier. harap selamat sampai ke tangan sheila.. :)

    ReplyDelete
  20. @Rafael Andre itulah.. tunggu awak bg alamat, nanti DN pos... :)

    ReplyDelete
  21. eh..untunglah diaorang kan.

    tahniah lah utk korang erk. rajin-rajinlah komen kat sini untuk memeriahkan blog DN

    ReplyDelete
  22. @Blogger Babyface tanpa mereka semua dan pembaca disini, siapalah DN kan...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^