Transformers Age of Extinction Bersama PETRONAS PRIMAX 95

 
Jumaat lepas DN diberi peluang untuk menonton filem terbaru Transformers : Age of Extinction (3D) bersama PETRONAS PRIMAX 95. Bertempat di IMAX TGV One Utama, tujuan tayangan istimewa ini adalah untuk menghargai pelanggan setia mereka di samping meraikan kejayaan pelancaran PETRONAS PRIMAX 95 terbaru dengan Advanced Energy Formula pada 26 Mei 2014 yang lepas.
Sebelum tayangan bermula pada jam 9 malam, PETRONAS PRIMAX 95 telah menjamu makan malam kepada semua hadirin yang hadir di samping melakukan beberapa aktiviti kuiz dan cabutan bertuah. Alhamdulillah, DN antara mereka yang bertuah pada malam tersebut apabila telah terpilih untuk menerima cabutan bertuah.
Sekitar jam 9 malam, kami semua memasuki IMAX Hall dan setiap dari kami diberi cermin mata 3D. Peertama kali DN memasuki IMAX Hall ini yang boleh memuatkan seramai 210 orang. Kami ditempatkan duduk di barisan tengah. Kami sangat teruja untuk menonton Transformers : Age of Extinction ini lebih-lebih lagi untuk menantikan aksi lawan mereka.
Selepas lebih 2 jam di dalam IMAX Hall, kami selesai menonton filem Transformers yang sangat dinantikan oleh orang ramai ini. Ada yang kata best, ada yang kata tidak.. Well, itu semua pendapat masing-masing. Bagi DN, filem ini masih seronok untuk ditonton walaupun ada beberapa ketika terdapat scene yang agak membosankan.
Terima kasih PETRONAS PRIMAX 95 kerana memberi peluang kepada DN untuk sama-sama terlibat dengan tayangan istimewa Transformers : Age of Extinction ini. Untuk maklumat lanjut, silalah layari PETRONAS PRIMAX 95 di :-
Facebook : PETRONAS Brands
Twitter : @Petronasbrands
Youtube : PETRONAS Brands

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. memang best citer transformers ni. Antara filem yang kid pergi ke panggung wayang dan tontonnya sendiri.. yeayyy!! mesti ada sambungan

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya dah tengok transformers... hew hew hew... lama kita tak jumpa kan sayang...he he he...

    ReplyDelete
  3. Perghh... sonok lagi tengok dalam 3D tapi nak tengok citer / movie yang lama nie kalau dengan DN aper filem pun jadi menarik #CubaMengayat

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhh....!!! Berapa bintang DN bagi untuk filem ini?

    ReplyDelete
  5. ok, den tak tengok lagi.. `

    ReplyDelete
  6. @Farah Waheda Wahid tengok free... hihihi.. itu lah.. jom lah jumpa bila2 free... :)

    ReplyDelete
  7. @Haslinda Hassan Ali tengok lah.. baru tahu best ke x cite ni.. ;)

    ReplyDelete
  8. @hazman fadzil iye ke abg man? tetap penat gak duduk je lebih 2 jam dlm panggung tu. huhu...

    ReplyDelete
  9. @Nadia Johari best bila tgk 3D.. kalau bukan 3D mesti bosan. hee...

    ReplyDelete
  10. @Zuan bukan zuan peminat transformers ke? pelik bila belum pegi tgk lagi. hee...

    ReplyDelete
  11. nak jugak nonton dipawagam..tapi enggak kesempatan...tunggu aja tayangan di tb ya..hehhheee.. ada kah?

    ReplyDelete
  12. Untungnya DN.... Bila nak buat movie day out bersama DeqNoor

    ReplyDelete
  13. @Makcik Anak 3 lambat lg kak kalau cerita favorite camni...

    ReplyDelete
  14. @Bro Framestone entah. hee... bro lah buat, dn join je... :D

    ReplyDelete
  15. tak tgk lg transformer walaupun dah lama keluar

    ReplyDelete
  16. @Syuhada Salleh boleh nak tengok tp siap2 pergi toilet dulu. lama woo...

    ReplyDelete
  17. @Rafael Andre sebab cerita dia meleret & xbuat org teruja utk tengok & tengok lagi buat kali ke 2@3@4 macam yg sebelum2 ini... sleepy adalah.. huhuhu...

    ReplyDelete
  18. kesian Prime mati kena pijak dengan Dino sour. kan. so sad.

    p/s: kuar balik ayat kat FB

    ReplyDelete
  19. Rindunya nak layan movie macam nie, asik layan movie melayu je

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^