WW ~ Jemputan Buka Puasa Pengomen Tegar Blog Deq Noor


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

29 Blue Komen:

  1. Hope siapa yang pergi tu dapatlah enjoy yea... Ada rezeki kita jumpa time buka pose dengan team DH kat Saloma bistro yea...

    ReplyDelete
  2. wah smua boboy.. slamat bebuka korang

    ReplyDelete
  3. Lama tak jumpa semua pengomen blog dn. Dah mcm reunion plak ^^

    ReplyDelete
  4. macam biasa.. aku tak berkesempatan nak join u all setiap kali event.. huhu..

    ReplyDelete
  5. @Afasz thanks afasz.. ada rezeki kita jumpa ye.. :)

    ReplyDelete
  6. @Al Kisah hee... ada rezeki boleh je jumpa mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum DN, wah bestnya. taniah korang semua..

    ReplyDelete
  8. Ok, lepas nie nak letak Huruf A la

    ReplyDelete
  9. Wah...bertuah semua tuh....aik deqnoor sorang je gegirl?

    ReplyDelete
  10. @Amanda Suria isteri bro framestone pun ada datang sekali :)

    ReplyDelete
  11. @Bro Framestone hahaha klu letak A tu jadi apa? 'Awesome Bro Framestone'?

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat makan2 bersama kawan-kawan seangkatan..sambil2 tu boleh cedok tips2 blogging..tahniah kepada pengomen tegar semua :)

    ReplyDelete
  13. @Sheila Salim harap satu hari nanti dapat makan dengan sheila.. :)

    ReplyDelete
  14. @Bro Framestoneok lah tu bro.. nak gak yg awal. hee...

    ReplyDelete
  15. @Zara Ismail betul tu.. thanks sudi singgah di sini.. :)

    ReplyDelete
  16. @Syuhada Salleh lepas ni mana tahu peluang awak pula.. :)

    ReplyDelete
  17. Bro Framestone ada di mana-mana...

    ReplyDelete
  18. untunglah diaorang kan. komen-komen dapat makan kat hotel.

    oh..patutlah ramai yang komen kat blog DN.

    nak jadi pengomen trrbanyak gak la

    ReplyDelete
  19. @Blogger Babayface good luck! mana tahu rezeki utk makan malam bersama lg.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^