WW ~ Jemputan Buka Puasa Pengomen Tegar Blog Deq Noor


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

49 Blue Komen:

  1. Hope siapa yang pergi tu dapatlah enjoy yea... Ada rezeki kita jumpa time buka pose dengan team DH kat Saloma bistro yea...

    ReplyDelete
  2. wah smua boboy.. slamat bebuka korang

    ReplyDelete
  3. Lama tak jumpa semua pengomen blog dn. Dah mcm reunion plak ^^

    ReplyDelete
  4. macam biasa.. aku tak berkesempatan nak join u all setiap kali event.. huhu..

    ReplyDelete
  5. @Afasz thanks afasz.. ada rezeki kita jumpa ye.. :)

    ReplyDelete
  6. @Al Kisah hee... ada rezeki boleh je jumpa mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum DN, wah bestnya. taniah korang semua..

    ReplyDelete
  8. Ok, lepas nie nak letak Huruf A la

    ReplyDelete
  9. Wah...bertuah semua tuh....aik deqnoor sorang je gegirl?

    ReplyDelete
  10. @Amanda Suria isteri bro framestone pun ada datang sekali :)

    ReplyDelete
  11. @Bro Framestone hahaha klu letak A tu jadi apa? 'Awesome Bro Framestone'?

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat makan2 bersama kawan-kawan seangkatan..sambil2 tu boleh cedok tips2 blogging..tahniah kepada pengomen tegar semua :)

    ReplyDelete
  13. @Sheila Salim harap satu hari nanti dapat makan dengan sheila.. :)

    ReplyDelete
  14. @Bro Framestoneok lah tu bro.. nak gak yg awal. hee...

    ReplyDelete
  15. @Zara Ismail betul tu.. thanks sudi singgah di sini.. :)

    ReplyDelete
  16. @Syuhada Salleh lepas ni mana tahu peluang awak pula.. :)

    ReplyDelete
  17. Bro Framestone ada di mana-mana...

    ReplyDelete
  18. untunglah diaorang kan. komen-komen dapat makan kat hotel.

    oh..patutlah ramai yang komen kat blog DN.

    nak jadi pengomen trrbanyak gak la

    ReplyDelete
  19. @Blogger Babayface good luck! mana tahu rezeki utk makan malam bersama lg.. :)

    ReplyDelete
  20. Kumpulan Situs download lagu mp3 gratis:

    Stafaband

    Download Lagu

    Lagu 123

    Download Lagu Baru

    Laguaz

    Thank you very much and may God bless you. ^^

    ReplyDelete
  21. I always was interested in this subject and stock still am, thanks for posting.

    Here is my webpage :: 휴게텔
    (jk)

    ReplyDelete

  22. The the very next time I read a blog, Hopefully which it doesnt disappoint me around brussels.
    What i’m saying is, It was my choice to read, but I just thought youd have some thing interesting to convey.
    All I hear can be a couple of whining about something you could fix in the event you werent too busy in search of attention.

    Try to check my webpage - 안마
    (freaky)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^