WW ~ Percuma vs Berbayar

 
*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

22 Blue Komen:

  1. hmmm.. .. DN kite baru sempat blog walking.. pasal bebuka tu, kite reply kat fb ek

    ReplyDelete
  2. Betul tu DN.. Bulan puasa ni, makin ramai pulak yang suka buat maksiat.. Setan diikat, tapi.. ramai plak yg jadi setan..

    ReplyDelete
  3. benda berbayar ini, orang lebih hargai he..23x

    ReplyDelete
  4. sedih.. dengan duniawi.. mereka meninggalkan ukhrawi..

    ReplyDelete
  5. inilah manusia..entah apa yang bestnya pun tak tau

    ReplyDelete
  6. @eyza kan... minta kita dijauhkan dr semua ini...

    ReplyDelete
  7. @Bro Framestone tp bila nak bg sedekah, liat sungguh...

    ReplyDelete
  8. @Nadia Johari kan... duduk rumah tidur lg best kan..

    ReplyDelete
  9. Rasanya org lg suka yg berbyr tu kot...

    ReplyDelete
  10. astagfirullah. satu perkongsian baik DN :)

    ReplyDelete
  11. @Zuan semoga kita dijauhkan dari semua ini...

    ReplyDelete
  12. huhu..yg berbayar tu jgk yg ramai nak pergi

    ReplyDelete
  13. tu la kan DN...yang free tu la selalu orang tak nak pergi...hmm

    ReplyDelete
  14. @Ezad Skytech kalau bayar lg lah xmo pergi patutnya... hmm...

    ReplyDelete
  15. maybe sebab yang percuma ni boring kot. takde pengisian. penceramah pun bukan penceramah yang popular berbanding artis yang jauh lebih popular

    ReplyDelete
  16. @Blogger Babyface nak tunjuk byk duit kot.. sbb tu lebih sanggup ke tempat berbayar...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^