5 Pengomen Tegar Julai 2014

Sekejap sahaja Syawal sudah 5 hari kan. Begitu juga sekejap sahaja Julai meninggalkan kita. Selamat datang Ogos. Be nice to me ok. Hee.... ^_^

Walaupun mood raya masih ada, DN tetap tidak lupa untuk menyenaraikan siapakah pengomen tegar blog ini bagi bulan Julai 2014. Mereka adalah seperti berikut :-
Terima kasih semua. Walaupun masih mood raya, korang sempat juga tinggalkan jejak di sini kan. Heee... Terima kasih yang tidak terhingga DN ucapkan.

Bermula bulan ini, DN akan mencari semula 5 pengomen tegar yang akan berpeluang makan malam dan menerima cenderahati dari DN. Mereka yang terpilih akan DN umumkan pada Januari 2015 nanti. InsyaAllah.... Oleh itu, untuk semua pembaca setia yang tidak jemu menyokong DN selama ini, selamat datang ke cabaran 5 Pengomen Tegar Julai - Disember 2014. Semoga berjaya korang. Hihihi.... Love & hugs.... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

25 Blue Komen:

  1. Tahniah kepada mereka yang tersenarai.

    ReplyDelete
  2. wahhh...ada nama baru yang tersenarai...petanda yang bagus ni...:D

    ReplyDelete
  3. There came a new Challenger ~ Syuhada Salleh

    He...23x

    Macam mana la bro boleh lupa pasal 31 Julai tue ek...

    Terbabas, sedar2 dah 1 Ogos...

    ReplyDelete
  4. ohww yehh..tercalon jugak..... sgt awak ketat-ketat..

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone bro mmg pelupa.. faktor usia kan.. oppsss! :p

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum DN, wahh bestnya. sheila baru je dapat nak blogwalking ni. hehehe taniah semua ya ~~~

    ReplyDelete
  7. uu bestnya.. ada dinner .. tahniah pada yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  8. @Sheila Salim dah habis pantang ye sheila.. selamat aktif semula dgn berblog.. :)

    ReplyDelete
  9. tk dpt blog walking bulan lepas... busy di bulan ramadan ....

    ReplyDelete
  10. tengah berusaha dapatkan balik nama dalam senarai :)

    ReplyDelete
  11. @Afasz its ok.. utamakan yg lebih utama.. :)

    ReplyDelete
  12. diaorang ni bulan-bulan puasa pun rajin komen kat blog orang lain kan.. emmm.

    ramai pencabar baru nampaknya

    ReplyDelete
  13. bulan Julai hari tu patut la macam ada terlupa something...rupanya, lupa nak komen kat blog DN...hee

    ReplyDelete
  14. @Ezad Skytech hee... sekali2 lupa apa salahnya kn... ;)

    ReplyDelete
  15. Saya pernah tersenarai namun di saat akhir, tak berkesempatan pula nak komen banyak-banyak..melepas peluang nak bertemu DN...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^