5 Pengomen Tegar Ogos 2014

Letih... Cuti yang lama sehingga hari Isnin tetapi penuh dengan pelbagai aktiviti. 

KLIA2 ---> Shah Alam ---> Melaka ---> Sekinchan.

Ketika DN update entry ini DN baru sahaja sampai Sekinchan. Makcik DN keluar ke pekan, tidak dapat masuk rumah lagi jadi DN mengambil masa yang ada untuk mengumumkan siapakah gerangannya mereka yang menjadi 5 Pengomen Tegar blog ini bagi bulan Ogos. 
Mereka adalah :-

4. Afasz

Tahniah kepada semua! Tinggal 4 bulan sahaja lagi kan hendak sampai hujung tahun. Semoga apa yang dihajati untuk tahun ini tercapai hendaknya.

Errmm... Mana makcik DN ni. Boyoknya dah sakit. Tahu tak boyok tu apa? Kikikiki... :p Esok jauh lagi perjalanan DN.
Sekinchan ---> Sabak Bernam ---> Melaka ---> Pasir Gudang ---> Melaka ---> Shah Alam
Doakan kesihatan DN baik-baik sahaja untuk menempuh perjalanan yang panjang ini. Nanti bila berkesempatan DN update lagi ya. Bye!

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

39 Blue Komen:

  1. eh eh... mana komen komen kid?? hilang yea...

    ReplyDelete
  2. tahniah semua..especially buat semua yang rajin...

    ReplyDelete
  3. Hari itu nak pasang kod yang DeqNoor berikan. Tapi macam tak menjadi je.

    ReplyDelete
  4. @KiD diorg2 ni dah hilangkan kid dari senarai. hee... :p

    ReplyDelete
  5. @Rafael Andre xjadi ye? cuba guna code yg ada disini..

    http://tipsworldbd.blogspot.com/2013/07/animated-top-commenter.html

    ReplyDelete
  6. Fuhhh nama sipi-sipi je nak terkeluar dari top 5...

    Apa kes?

    ReplyDelete
  7. Ini komen pertama saya kat sini, salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  8. Ok terima kasih. Nak cuba sebentar nanti

    ReplyDelete
  9. Banyak muka baru je tue.... Ok, zaman lelaki mula mengundur diri dari blog DeqNoor la la la

    ReplyDelete
  10. tersenarai juga ye bulan lepas...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kasi change lah kat orang lain lak. macam Ladfe Amir ke..

      Delete
  11. wahh ramai pon pengomen wanita kat sini. :D

    kalau tak jejaka jela.

    ReplyDelete
    Replies
    1. makin ramai nampaknya pesaing untuk mengomen di sini. dulu muka yang sama aje

      Delete
  12. skrang busy la. tp alhamdulillah masih dlm list tu :D

    baru sempat baca

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum DN, alhamdullilah. tercalon dalam top 5. hehehee

    ReplyDelete
  14. @kid : sian kid, ada org sabotaj ni, delete by hackers hehe

    ReplyDelete
  15. DN nnti kite pon nak try code tu gak la.. yg kat blog kite tu , tah pape ntah.

    ReplyDelete
  16. @broframestone, nama pon stone, kene la campak keluar. baling je keluar la . huhu

    ReplyDelete
  17. @Afasz tahniah afasz... harapnya code tu menjadi.. :)

    ReplyDelete
  18. diaorang semua ni mmg takde kerja ke.. asyik komen kat blog orang lain je.

    ReplyDelete
  19. ramai juga muka pengomen tegar baru..:D

    ReplyDelete
  20. @Blogger Babyface : ada masa terluang...dorang ni datang la komen2...hee

    ReplyDelete
  21. @Blogger Babyface alhamdulillah.... itu petanda baik bila ada persaingan di sini. maksudnya DN perlu bekerja keras di sini... :)

    ReplyDelete
  22. @Ezad Skytech alhamdulillah... itu yg sebaiknya kan... :)

    ReplyDelete
  23. @deq noor

    hehe ok, bulan nk akan pastikan tersenarai :D

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^