5 Pengomen Tegar September 2014

Selamat pagi!
Good morning!
Cao shang hao!
Sobahal khair!

Heee... Hari ini pukul 4.30 pagi sudah bangun sebab flight ke Johor Bahru pukul 7.15 pagi. Malam tadi bersengkang mata jugalah tunggu pukul 11.59pm untuk tutup senarai pengomen tegar bagi bulan September 2014. Banyak kali menguap dan akhirnya berjaya juga. Senarai 5 pengomen tegar September 2014 adalah seperti berikut :-

3. Afasz

Malam tadi korang berlumba-lumba komen ye. DN perati sahaja so 5 pengomen tegar di atas adalah hasilnya selepas korang bertungkus lumus tinggalkan jejak di sini. Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang masih setia dan terus menyokong DN untuk menulis di sini. Tanpa kalian semua, siapalah DN. Nanti DN singgah dan tinggalkan jejak di blog kalian ye.

Ok lah. DN dah kena naik flight. Jumpa lagi nanti. Bye...


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

44 Blue Komen:

  1. Alamak.....boleh terlupa pulak dah 30 sept semalam....aiseh...banyak kena tinggal nie....kena pulun balik bulan oktober ni la nampaknya

    ReplyDelete
  2. tahniah..ada hadiah tak utk pemenang2 ni dn?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum DN, taniah buat mereka semua. bestnya selalu dapat masuk top5, terutama bro tu hehehhehe~~~

    ReplyDelete
  4. heee...mujurlah blogger babyface ingatkan semalam kat FB...kalau tidak ezad pun lupa nak tinggalkan komen pada entri2 DN yang lepas...kih3

    ReplyDelete
  5. @hazmanfadzil hee... xpe abg man.. slow2 sudah... :)

    ReplyDelete
  6. @mamawaiz insyaAllah akan ada hujung bulan Disember nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. @Sheila Salim thanks sheila... bro tu 24/7 dgn blog.. mmg lah. heee... :p

    ReplyDelete
  8. @Ezad Skytech ada reminder lah pula ye. hihihi....

    ReplyDelete
  9. Meme la top 5... Tapi jauh gak tue.. Sipi2 je nak tersingkir

    ReplyDelete
  10. @Bro Framestone nak macam mana.. redha je lah bro. Heee....

    ReplyDelete
  11. Petanda bro kena undur diri dari blog DN la tue...

    ReplyDelete
  12. pengomen tegar tu berlumba2.. diorg mmg tegar.. afasz akan komen komen bila free. :D

    DN jom jumpa nak?

    ReplyDelete
  13. sy ingat kan sy dah pengomen tegar dah, rupanya mereka lebih tegar. hihi. yela dulu pengomen tegar blog ni semua lelaki. skrang afasz je sibuk nak jd tegar. hehe

    ReplyDelete
  14. @Afasz semua org dialu-alukan jd tegar disini. hee.... jom3! suka sgt kalau dpt jumpa. kita plan 1 day nanti ye.. :)

    ReplyDelete
  15. ok dah lama tak komen macam nak gila kat sini..

    ReplyDelete
  16. @hazmanfadzil

    haha jom main kejar kejar tuk bulan 10 ni

    ReplyDelete
  17. @mamawaiz

    DN slalu bagi surprise tuk pemenang beliau :D

    ReplyDelete
  18. @Sheila Salim

    kan, macam mana la diorang boleh komen banyak macam tu

    ReplyDelete
  19. @Hazmin Hamudin

    semua rajin rajin. bulan ni nak try masuk dalam top 1 huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. @Ezad Skytech

    korang ni memang rajin la.. den tak serajin korang. huhu

    ReplyDelete
  21. @Rafael Andre

    nama den pun ada, tapi tak banyak pulak komen ada di situ.. adeh

    ReplyDelete
  22. @Bro Framestone

    agak rare bro trtinggal beberapa tiang..hehehe

    ReplyDelete
  23. @Bro Framestone


    takpe, bulan ni bro tersingkir.. ops... hehehehe

    ReplyDelete
  24. @Uncle Zuan hahaha... welcome back uncle zuan! :D

    ReplyDelete
  25. bulan lepas terlupa.. sebab ada trip hujung bulan.. hehehehe

    ReplyDelete
  26. @hazmanfadzil hahahaha... sama laaaa.. lupa jugak

    ReplyDelete
  27. @Sheila Salim bro tu memang takde keje.. kaaannnnn

    ReplyDelete
  28. @Hazmin Hamudin tahniah juga semua.. nama kid takde kali ni..

    ReplyDelete
  29. @Ezad Skytech alaaaa.... ko buat buat lupa udah laaaaa

    ReplyDelete
  30. @Bro Framestone memang nak kena tinggal jauh lepas ni...

    ReplyDelete
  31. @deq noor saper nak reminder bulan ni pulak? hahahaha

    ReplyDelete
  32. zuan: akak tk pernah jumpa DN lg. hehe. nnti zuan kawin , akak dtg kenduri ye. akak maybe akn pindah seremban, kalau nak belanja akak ... rojer2 la ek. hehe

    ReplyDelete
  33. zuan: akak nak try cendol durian kat seremban tu. zuan la buat akak ngidam

    ReplyDelete
  34. @KiD org tu mmg selalu busy.. tahu dah. Heee...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^