Bila Kerja Bertangguh


Abaikan tulisan DN yang buruk itu. Akhirnya, page ke-4 baru siap DN list down kerja DN. Banyak kan kerja DN. Tetapi apa ada hal, dah itu tanggungjawab kita kan. Buat sahaja lah. Heee... Itu belum lagi along the way nak siapkan list yang berjela ini macam-macam lagi yang masuk.


Contohnya seperti travel untuk urusan kerja. Sebenarnya sama sahaja penatnya naik flight ataupun drive sendiri. Kalau tanya DN, drive sendiri lagi mudah kerana boleh plan masa sendiri. Tidak terikat dengan jadual flight yang kadang ok, kadang tidak.


Ataupun ada mesyuarat sana sini. Memang tidak bersentuh lah Work-To-Do List DN ini. Inilah masalahnya bila buat kerja bertangguh kan. Bukan DN sengaja untuk tangguhkan tetapi masa sangat terhad. Nak DN 24/7 bekerja boleh tetapi DN juga ada personal life DN dan keluarga yang perlu DN fikirkan juga. Oleh itu, DN buat mengikut kemampuan DN sahaja.

Doakan kerja-kerja dalam list ini selesai dengan mudah ye. Setakat ini daripada 58 item, 15 item siap. Baru 25.86% siap dalam masa 4 hari. Banyak lagi yang perlu diselesaikan. Caiyok DN... Caiyok! Heee.... Oklah, nak sambung buat kerja lagi. Target hari ini 30%.... Yeeeehaaaa! Bye... :)

Eh, jangan lupa follow instagram DN tau. Heee... Bye! ^_^

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

26 Blue Komen:

  1. owh DN org letrik jugak eh..sama bidang dgn pcl ekceli....bz memanjang kan but all the best to u !

    ReplyDelete
  2. Ala kena follow instagram DN ke? Alaaaaaa

    Bro ada dekat JB nie.. Esok balik Parit Raja :)

    ReplyDelete
  3. serupalah juga bagi mereka yang suka komen last-last minit. alahai

    ReplyDelete
  4. meeting memanjang...hee..biasa la tu kan..

    ReplyDelete
  5. @Nazlee Ismail PCL hi kawan 1 bidang.. hee... mmg busy tp enjoy kerja mcm ni kan.. :)

    ReplyDelete
  6. @Bro Framestone bro xsudi follow nak buat mcm mana kan. Huhuhu...

    DN ke JB balik hari je bro haritu. Busy so xboleh stay lama2...

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech tahu xpe.. but i'm enjoying myself do this kind of job.. :)

    ReplyDelete
  8. kerja tak pernah habes..what to do..

    ReplyDelete
  9. bz kan..ade masa kita g happy hour yer....

    ReplyDelete
  10. BIla kerja tertangguh memang malas nak catch-up balik kan, takder mood je nak buat

    ReplyDelete
  11. @JMR itu lah... layankan je... hee...

    ReplyDelete
  12. @Makcik Anak 3 lama sungguh tak hepi hour kan.... huhuhu...

    ReplyDelete
  13. @Noriza MiracleVitamins itulah tp xboleh dilayan sgt mood tu. nak kena buat juga. huhuhu...

    ReplyDelete
  14. Eh bukan ke dah bertahun dah bro follow ig DN... majuk la tue ek

    Oh balik Hari, ingatkan dapat la jumpa dekat sana he...23x

    ReplyDelete
  15. @Bro Framestone xkuasa merajuk dgn bro... bukan dapat handbag Coach pun kalau merajuk. Keh3! :p

    ReplyDelete
  16. Orang elektrik rupanya. :)

    Sambilan buat modeling tudung. Semoga berjaya dalam kedua dua bidang

    ReplyDelete
  17. @Makcik Anak 3 ho ler.. standby je la DN bg kerja nanti. Ekekeke... :p

    ReplyDelete
  18. Amboi bunyi macam pernah merajuk dan dapat handbag Coach je nie....

    ReplyDelete
  19. @deq noor : betul tu DN...kerja ni kena enjoy...kalau tak...memang takkan bertahan lama... :D

    ReplyDelete
  20. @JMR : ye...betul tu bro...sampai bila pun kerja ni takkan pernah habis...fact..huhu

    ReplyDelete
  21. @Bro Framestone merajuk? Tang mana plak merajuk ni bro..,

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^