5 Pengomen Tegar Oktober 2014

Selamat tinggal Oktober. Terasa masa berlalu begitu pantas tanpa disedari. DN juga menyedari bulan lepas masa blogwalking DN juga agak terbatas. Minta maaf kepada sahabat-sahabat yang DN belum sempat untuk meninggalkan jejak di blog mereka. DN akan cuba melakukannya di bulan ini. Terima kasih kerana tidak jemu untuk terus meninggalkan jejak di teratak usang ini. DN hargai sangat-sangat masa dan sokongan yang kalian semua berikan selama DN berblog ini.
Oleh itu, dengan ini DN ingin menyenaraikan 5 pengomen tegar blog ini bagi bulan Oktober 2014. Mereka adalah :-


2. Afasz

Whooaaaa! Tinggal 2 bulan sahaja lagi sebelum DN menutup tirai 2014 ini dengan senarai siapakah yang bakal terpilih untuk makan malam bersama DN. Agak-agaknya siapa ye? Heee.... Sempat lagi untuk melayakkan diri. Mana tahu rezeki anda kan.

Apa perancangan November kalian? Kalau tanya DN.... Hmmm... Biasa sahaja. Sibuk dengan kerja dan ada perancangan untuk travel bulan ini sebelum cuti sekolah bermula. Kemana? Nanti DN kongsikan disini.

Apapun, selamat merehatkan diri dan selamat berhujung minggu kepada semua pembaca setia di sini. #muahciked ^_^

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

33 Blue Komen:

  1. heheehhe.... nanti nak pulun.. #muahciked

    ReplyDelete
  2. Nak komen banyak2 juga la. nak dinner ngan DN

    ReplyDelete
  3. tegar tegar belaka ni..tahniah

    ReplyDelete
  4. mujurlah ada yang ingatkan kan...kalau tak mungkin tak akan ada dalam list ni...hee..tak sabar nak tunggu result lagi 2 bulan... :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua...macam aman la nak dapatkan peluang makan malam bersama deqnoor ni...

    ReplyDelete
  6. @wida insyaAllah dekat-dekat je wida.. :)

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech haa.. tu lah. heee.... xlama pun nk tunggu 2 bulan lg... ;)

    ReplyDelete
  8. Hampir-hampir je tue... Fuhhhhhh...!!!

    ReplyDelete
  9. @deq noor : maksud bro..hampir terkeluar dari list top 5 pengomen tegar blog DN la..tu yang fuuhhh tu...sipi2 lagi nak terkeluar..hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada yang tersenarai. Semoga semakin meriah blog ni

    ReplyDelete
  11. lupa lak nak bookmark blog DN ni..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dn, nama sheila pun dah takda. hahaha lama tak blogwalking sini. hihiii taniah top 5 ~~~

    ReplyDelete
  13. @Sheila Salim faham sheila busy bila dah ada anak ni.. dont wori ye.., :)

    ReplyDelete
  14. @Sheila Salim faham sheila busy bila dah ada anak ni.. dont wori ye.., :)

    ReplyDelete
  15. @Sheila Salim faham sheila busy bila dah ada anak ni.. dont wori ye.., :)

    ReplyDelete
  16. @Sheila Salim faham sheila busy bila dah ada anak ni.. dont wori ye.., :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^