5 Pengomen Tegar November 2014

Assalamualaikum...
Selamat menempuh bulan terakhir dalam tahun 2014 ini. Bagaimana dengan bulan November anda? Pasti terdapat pelbagai perkara suka dan duka sepanjang bulan itu kan. Begitu juga DN. Apapun, itulah kehidupan.. Apa yang penting kita sentiasa sabar dan tabah dalam menghadapi kancah kehidupan yang penuh dengan pelbagai kejutan. Moga bulan Disember lebih membawa kegembiraan dan penuh dengan perkara-perkara yang menyenangkan hati.

Memandangkan kita sudah memasuki bulan Disember hari ini, maka dengan sukacitanya ingin DN umumkan siapakah 5 pengomen tegar bagi bulan November 2014. Mereka adalah :-
4. JMR
5. Noriza Miracle Vitamins

DN sangat teruja melihat nama-nama di atas dan tidak sabar untuk bertemu mereka yang bertuah tidak lama lagi. Ada 1 bulan lagi. Harap kalian terus sudi untuk memeriahkan blog DN yang tidak seberapa ini. Terima kasih yang tidak terhingga DN ucapkan. Jumpa lagi di hujung bulan Disember atau akhir tahun 2014 ini ye. Assalamualaikum... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. alamak macam mana la boleh terlupa nak komen ni

    ReplyDelete
  2. haa..kan da cakap dengan DN hari tu..tunggu je last day komen...hehe...yeah..sebulan je lagi...hee :D

    ReplyDelete
  3. Tu dia.... dah ramai pembaca dan pengomen baru nie... tapi boleh terlupa la last day of the month... huhuhu

    ReplyDelete
  4. akhirnya, timbul gak nama gue kat sini haha

    ReplyDelete
  5. Tak sangkanya boleh jadi pengomen tegar bulan november, thank sis DN :)

    ReplyDelete
  6. bertemu jgn tak bertemu....hehheee....tak sabar nak komen byk bnyk ni....hihiiiiii

    ReplyDelete
  7. best la leh jumpa ngan DN lagi kan...ntah bila turn SA

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada siapa yang tersenarai. teringin juga hendak tersenarai macam diorang juga. hehehe...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^