Blog O' Rama - Travel Blog Pilihan Majalah Libur

Majalah Libur akan memperkenalkan kolum khas bermula Januari 2015 ini yang dikenali sebagai Blog O' Rama. Ia merupakan kolum khas untuk para penulis blog berasaskan pelancongan dan gaya hidup. Satu peluang yang hebat buat blogger yang aktif dalam menyediakan informasi mengenai dunia pengembaraan serta tempat-tempat makan yang menarik tidak kira di dalam mahupun luar negara untuk berkongsi artikel di dalam Blog O' Rama ini. Objektif Blog O' Rama adalah untuk mengasah bakat penulisan secara formal disamping mengetengahkan blogger-blogger 'otai travel' serta blogger-blogger baru yang berkecimpung dengan niche pelancongan dan gaya hidup ini.
Apa yang menarik dengan kolum khas Blog O' Rama ini adalah :-
- 2 blog menarik akan dipilih setiap bulan
- menjadi Blog O' Rama Travel Blog Pilihan Majalah Libur
- Pengisian 16 muka surat (review blog, artikel percutian dari blogger dan temubual bersama blogger)
- Peluang tugasan percutian bersama  Majalah Libur


Menarik bukan? Jika anda berminat untuk menjadi sebahagian dari Blog O' Rama Travel Blog Pilihan Majalah Libur, boleh hantar penyertaan atau pautan blog anda ke ahmad.syahir@karangkraf.com


Terima kasih Majalah Libur kerana memberi cenderahati yang menarik serta menghargai para blogger yang hadir semalam. Semoga Majalah Libur akan terus diterima ramai dan kolum khas Blog O' Rama mencapai objektifnya kelak.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tawaran potongan harga menarik penginapan hotel di Malaysia, Singapura, Indonesia, Vietnam dan banyak lagi.
Click Here



*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. Wah makin seronok nak baca majalah libur

    ReplyDelete
  2. @Nadia Johari sgt menarik.. ambil lh peluang ni.. :)

    ReplyDelete
  3. @budakbandunglaici dapatkan majalah libur januari utk ketahui siapakah 2 blogger pertama yg masuk...

    ReplyDelete
  4. Harap tak lama lagi, ada artikle dari DeqNoor masuk dalam majalah ini.

    ReplyDelete
  5. wah makin banyak media extrem yg mengiktiraf blogger..perkembangan positif ni.

    ReplyDelete
  6. @JMR itulah.. Moga makin kuat kerjasama antara blogger & majalah / surat khabar selepas ini.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah..moga makin dikenali dengan adanya majalah ni..orang selalu travel la best nak baca majalah ni

    ReplyDelete
  8. @reezluv terima kasih bg pihak majalan libur.. Mmg satu kolum yg bagus utk blogger... :)

    ReplyDelete
  9. Boleh je... sikit2 nanti lelama sesuai sangat kot masuk :)

    ReplyDelete
  10. memang sesuai untuk dibaca bagi kaki travel ni...kena mula beli LIBUR ni nanti... :D

    ReplyDelete
  11. @Ezad Skytech daripada baca kartun, lebih baik baca majalah mcm ni kan ezad. Heee...

    ReplyDelete
  12. @deq noor : ala, baca kartun sesekali apa salahnya kan DN...saje2 hilangkan bosan...hee

    ReplyDelete
  13. kesian kat saya..baru hari ni tahu ada majalah libur..hehehe

    ReplyDelete
  14. mearik juga pilihan penginapan hotel yang ada

    ReplyDelete
  15. Tahniah DN atas penghargaan tu..teruskan lagi yea..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^