Nasi Lemak My Nasi Mid Valley Megamall

 
Jika berkunjung ke Mid Valley Megamall dan ingin mencari atau mencuba Nasi Lemak, boleh ke My Nasi yang terletak di lokasi berikut :-

Lot LG-074A,
 Mid Valley Megamall
No. Tel. : 03-22023099
Waktu Operasi : 8.00am - 10.00pm
Website : www.paradisefnb.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/paradisegroupmalaysia
Tidak susah untuk mencari lokasi My Nasi di Mid Valley Megamall ini. My Nasi menggunakan konsep fast food di mana pengunjung boleh memilih sama ada untuk makan di sini atau take away (bawa pulang). Segala urusan dilakukan di kaunter seperti fast food yang lain.

Beratur di kaunter, order makanan anda dan anda akan mendapat nombor di bil anda. Apabila nombor anda dipanggil, bermakna makanan anda sudah siap dan anda perlu mengambilnya sendiri. Konsep yang mudah bukan. Jom kita jenguk menu yang ada di My Nasi ini terutama Nasi Lemak dan lain-lain menu yang ada.
Inilah Nasi Lemak My Nasi. Harganya adalah RM 10.90. Apa yang DN suka dengan Nasi Lemak ini adalah sambalnya yang kurang pedas. Selain itu nasi lemaknya yang memang berlemak serta ayam gorengnya yang rangup. Boleh cuba Nasi Lemak ini bila ke Mid Valley Megamall.
Tak cukup ayam seketul, boleh order ayam tambahan. Chicken wing ini berharga RM 3.80 seketul.
Lain-lain yang ada di My Nasi adalah Chicken Sausage RM 1.60, Fried Kuning Fish RM 2.50, Chicken Luncheon Meat RM 1.80 dan Breaded Fish Fillet RM 3.50.
Selain itu, di My Nasi terdapat Tauhu Telur berharga RM 7.90. Ini juga recommended di sini kerana rasanya sangat sedap dan menyelerakan. Di My Nasi juga terdapat pilihan pelbagai mee jika ada yang memilih untuk tidak makan Nasi Lemak. Pilihan mee tersebut adalah seperti berikut :-
My Laksa RM 8.90. Recommended by DN.
Mee Siam RM 8.00.
Mee Rebus RM 8.00.
Otak-otak RM 6.90 untuk 6 keping juga terdapat di sini. Macam-macam kan ada di My Nasi. Jika ke Mid Valley Megamall dan selera tempatan anda datang ketika itu, singgahlah ke My Nasi. Rasa sendiri, baru tahu.
Kami semua sudah ke My Nasi. Anda bila lagi? Heee... Selamat menjamu selera! :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

21 Blue Komen:

  1. Baru perasan, ada yang membelakangi kamera he...23x

    ReplyDelete
  2. Sayang betul tak dapat join event ni sebab dah confirm event lain... next time pegi Mid Valley boleh ke sini....

    ReplyDelete
  3. semuanya makanan menggiurkan....
    bestnya...

    ReplyDelete
  4. @Bro Framestone mana nak nampak.. makan banyak sangat bro.. :D

    ReplyDelete
  5. boleh lah cuba nanti. hehehe.. macam sedap je.

    ReplyDelete
  6. fried kuning fish tu ikan apa sebenanrya ek

    ReplyDelete
  7. dah pernah try sekali, kurang berkenan :)

    ReplyDelete
  8. hadoi...pergh....lapo trus nengok nmenu semua diatas...

    ReplyDelete
  9. @Makcik Anak 3 diet nasi kan... tengok je tau. keh3! :p

    ReplyDelete
  10. lama da tak singgah Mid Valley ni...kena try ni...sebab memang jarang singgah LG ni bila ke Mid Valley..hee

    ReplyDelete
  11. @Uncle Zuan : mungkin lain orang lain taste nya kot zuan... hee :D

    ReplyDelete
  12. @Makcik Anak 3 : kena try la nanti...bahaya kalau direnung lama2 menu di atas ni..hehe

    ReplyDelete
  13. @JMR : tu la...nak tanya juga ikan apa tu ? macam kembung ? hmm...entah la...huhu

    ReplyDelete
  14. @Ezad Skytech mcm2 tempat mkn ada kt midvalley ni kan...

    ReplyDelete
  15. Lamanya tak menikmati laksa...tapi tu macam laksa johor ja, betul ka DN?

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^