Penerima Cenderahati Pengomen Tegar Julai - Disember 2014

Salam 2015... Seperti dijanjikan, DN akan menyenaraikan siapakah mereka yang bertuah akan menerima cenderahati dari DN. Maaf jika cenderahati ini sederhana sahaja. DN berikan mengikut kemampuan DN dan terima kasih kepada semua yang terus menyokong DN untuk setia menulis di sini.
Cenderahati ini berjaya DN dapatkan dari Solo dan Jakarta, Indonesia, Adelaide, Australia dan Hanoi, Vietnam. Tengok lah rezeki siapa akan dapat cenderahati ini dan pastinya setiap daripada mereka akan dapat cenderahati berbeza dari tempat berbeza. Mereka yang tersenarai nanti diharap akan dapat emailkan butiran peribadi (Nama, Alamat, No. Telefon) untuk pengeposan cenderahati ke deqsha49@gmail.com. Senarai penerima cenderahati adalah seperti berikut :-

1. Afasz
2. Amanda Suria
3. Bro Framestone
4. Ezad Skytech
5. JMR
6. Kid
7. Makcik Anak 3
8. Nadia Johari
9. Noriza Miracle
10. Rafael Andre
11. Sheila Salim
12. Uncle Zuan

Tahniah kepada nama-nama mereka yang naik hari ini. InsyaAllah DN akan usahakan untuk menghantar cenderahati kepada kalian semua dalam bulan ini. Tetapi sebelum itu, minta tolong jasa baik kalian semua untuk emailkan butiran peribadi ke deqsha49@gmail.com.

Kepada yang pernah berikan butiran peribadi kepada DN, DN masih simpan maklumat kalian jadi tunggu sahajalah cenderahati sampai di rumah / pejabat kalian. Jika ingin menukar lokasi penghantaran, dialu-alukan untuk emailkan semula kepada DN.

Kepada mereka yang rasa-rasa akan berjumpa DN di mana-mana, DN bagi by hand sahajalah cenderahati ini ye. Heeeee....

Selepas ini DN akan senaraikan siapakah 5 orang yang bertuah untuk makan malam bersama DN. Pastinya mereka yang terdiri daripada nama-nama di atas. Sabar ye. Bagi DN buat keputusan lokasi untuk makan malam kali ini. Nanti sudah muktamad, akan DN umumkan pada semua.

Terima kasih kerana memeriahkan blog DN ini. Tanpa kalian semua, siapakah DN dan blog DN pasti suram dibuatnya. Selamat menempuh cabaran 2015 dan cabaran baru Januari - Jun 2015... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

31 Blue Komen:

  1. tahniaahhh... eh eh... ada nama kid?

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang bertuah..
    teruskan menulis DN:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum DN, alhamdullilah. bestnya tersenarai lagi. ekekee, thanks DN. nanti sheila email details ya. semoga DN terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. Mesti top 5 tu dapat jumpa DN lagi, bestnya...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...debar debar nak tahu..sape yg dapat dinner dgn DN ni...hihiiiiii...

    ReplyDelete
  6. eh eh ada JMR di situ..rezeki di awal tahun ni kan..semoga DN terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  7. Okey laa...kali nie dah ada muka baru kan... walaupun lebih kurang jer... tapi memang beruntung la siapa yang dapat dinner together dengan DN nie....berselera je makan...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...ada nama SA...terima kasih DN...

    ReplyDelete
  9. Thanks DN, baru berkesempatan nak tgk blog DN,lama tak menyinggah..nnt sy emailkan details ya

    ReplyDelete
  10. @KiD haaa... tulah.. jumpa dn bg by hand je lah ye kid... hee....

    ReplyDelete
  11. @Sheila Salim tahniah sheila... alhamdulillah, rezeki sheila lg. DN sudah terima detail. InsyaAllah DN akan pos barang tidak lama lg. sabar ye... :)

    ReplyDelete
  12. @Makcik Anak 3 sabaq no... tak lama je lg akan announce.. :)

    ReplyDelete
  13. @JMR alhamdulillah... tahniah JMR! :)

    ReplyDelete
  14. @hazman fadzil alhamdulillah masih ada pengomen setia & pengomen baru di blog ini.. :)

    ReplyDelete
  15. @Amanda Suria tahniah! detail dah terima. insyaAllah DN akan pos dlm masa terdekat ini ye... :)

    ReplyDelete
  16. @Noriza MiracleVitamins tahniah! detail dah terima. insyaAllah akan pos tidak lama lg... :)

    ReplyDelete
  17. eh deqnoor ni yang baru ke yang dapat aritu..tak perasa pulak..

    ReplyDelete
  18. @Nadia Johari ini yg baru syg... :)
    thanks! detail dah terima. insyaAllah next week sampai ye.. :)

    ReplyDelete
  19. @deq noor

    teman setia mengomen di blog HF & DN ..hehe

    ReplyDelete
  20. ramai juga muka2 baru yang jadi pengomen tegar blog DN ni...hehe :D

    ReplyDelete
  21. ni yang nak jadi pengomen tegar DN

    ReplyDelete
  22. @Ezad Skytech alhamdulillah... moga ada manfaat buat mereka.. :)

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah berpeluang gk menang satu hehe

    ReplyDelete
  24. aik macam terlepas ni nak komen kat sini huhu.. thnks bnyk2 dn. semoga murah rezeki selalu :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^