Terima Kasih Foto-Zzoom

Semalam merupakan hari terakhir Foto-Zzoom beriklan di blog www.deqnoor.com. Sekejap sahaja masa berlalu. Rasa macam baru semalam bekerjasama dengan Foto-Zzoom. Ini merupakan pengiklanan paling lama DN pernah terima setakat ini iaitu selama 6 bulan.
Terima kasih kepada Foto-Zzoom atas peluang yang diberikan untuk bekerjasama dengan mereka. Terima kasih kerana sudi beriklan di blog ini dan terima kasih juga atas kerjasama yang baik selama tempoh 6 bulan ini. Jika ada kekurangan dan ketidaksempurnaan sepanjang kerjasama ini, DN memohon sepuluh jari memohon maaf atas kekurangan diri ini. Semoga perniagaan Foto-Zzoom terus berkembang maju dan terus memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua pelanggannya.

Jika ada yang berminat untuk beriklan di blog ini, boleh email terus ke deqsha49@gmail.com. InsyaAllah DN akan berikan kerjasama yang baik sepanjang beriklan disini... :)


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

19 Blue Komen:

  1. harap2 Foto-Zzzoom memilih untuk beriklan di blog saya pulak lepas nih..hahahah...'tapi buat masa ni dah penuh..Bulan 2 baru ada balik..;p

    ReplyDelete
  2. WAH SERONOKNYA...BILA LA NAK DAPAT IKLAN KAT BLOG AKAK...

    ReplyDelete
  3. @Diana Rashid insyaAllah.. akan ada rezeki pengiklanan tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum DN, wahh bestnya. murah rezeki DN.. semoga bertambah2 banyak customer yang sudi beriklan kat blog DN :)

    ReplyDelete
  5. owwhhh.... diorang letak slot iklan rupanya... mati2 ingatkan diorang punya banner affiliate sebelum nie...

    ReplyDelete
  6. wah 6 bulan tu..meh letak dekat blog nad pulak..ehhehe

    ReplyDelete
  7. @Sheila Salim alhamdulilah... insyaAllah.. Doakan ye.. :)

    ReplyDelete
  8. @Nadia Johari hee... insyaAllah ada rezeki nad nanti.. :)

    ReplyDelete
  9. NAK TRY BERIKLAN kat blog Dn la plak hehe

    ReplyDelete
  10. @JMR heee.. nak iklan apa lh tu ye... :D

    ReplyDelete
  11. @deq noor

    nak iklan produk kosmetik mcm Datuk Vida ke terlajak laris ke haha

    ReplyDelete
  12. @zarul farhana nampak mcm lama.. tp sekejap je rasa. hee....

    ReplyDelete
  13. wahh...lama juga tu foto zzoom beriklan kat blog DN...

    ReplyDelete
  14. @Ezad Skytech alhamdulillah... rezeki korang juga tu. hee...

    ReplyDelete
  15. semoga DN terus dimurahkan rezeki di tahn 2015

    ReplyDelete
  16. terbaik dn. moga terus ada yang nak iklan kat blog dn :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^