5 Pengomen Tegar Januari 2015

Sekejap sahaja rasanya sudah memasuki bulan Februari. Apa perancangan bulan ini? DN seperti biasa penuh dengan jadual kerja tetapi masih ada beberapa hari yang lapang jika ada yang hendak berjumpa. Mesej DN ye. Heee...

Seperti biasa setiap kali masuk awal bulan DN akan mengumumkan siapakah yang menjadi 5 Pengomen Tegar blog ini bagi bulan sebelumnya. Oleh itu, 5 Pengomen Tegar Januari 2015 adalah seperti berikut :-
4. JMR

Wahhh! Ramai sudah nama2 baru kan. Pasti seronok bila dapat berjumpa dan berkenalan nanti. Harap kalian masih terus setia sehingga hujung bulan Jun 2015 sebelum DN umumkan siapakah mereka yang akan terpilih untuk makan malam dengan DN nanti. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. InsyaAllah DN akan cuba memastikan supaya sentiasa ada entry baru untuk pembaca semua.

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

30 Blue Komen:

  1. saya baru mengenali blog kak DN... menambat hati saya utk mmbaca..so slalu la saya akn singgah

    ReplyDelete
  2. First time saya melawat blog ini. Tahniah diucapkan kepada 5 pengomen tegar

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum DN, alhamdullilah. tercalon kat sini. ekekee. semoga bertambah2 kenalan baru DN :)

    ReplyDelete
  4. tahniah semua yang masuk dalam senarai..:)

    ReplyDelete
  5. Hai semua... 1st time melawat blog ini. Harap sudi beri tunjuk ajar :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semuanya yer...lekat nama SA tp lom menang lagi tu..heheh

    ReplyDelete
  7. rajin dorang komen.... kena buat list ni untuk lawat blog yang lain

    ReplyDelete
  8. Best kan DN.... bila dapat tahu ada pembaca / follower baru blog kita... inilah salah satu bila kita buat slot pengomen tegar blog

    ReplyDelete
  9. agak tak sempat nk komen kaw2 di sini..insyaAllah bulan Feb ni lak

    ReplyDelete
  10. @zarul farhana blog ni biasa2 je... thanks sudi singgah di blog ini... :)

    ReplyDelete
  11. wah... JMR, Sheila... tahniah2... boleh ke challenge sifu2 ni hehe

    ReplyDelete
  12. kene istiqamah ni, excited datang singgah n komen bile camni

    ReplyDelete
  13. @Mama Darwiish boleh je... insyaAllah... Doakan ada rezeki DN untuk jemput lebih ramai lagi nanti.. :)

    ReplyDelete
  14. @huda salah satu usaha DN untuk terus rapatkan ukhuwah sesama kita... harap ianya berhasil.. :)

    ReplyDelete
  15. yey..sipi-sipi masuk..next month kena usaha lagi ni

    ReplyDelete
  16. Mama Darwidh: boleh je..janji komen dan terus komen..hehe

    ReplyDelete
  17. Tahniah kpd top5 pengomen tegar blog dn

    ReplyDelete
  18. @Afasz : bila nak jadi pengomen tegar balik ni Afasz...hehe :D

    ReplyDelete
  19. bila dok skrol entri2 kat blog DN ni, tengok tersenraia dalam list, rasa syok la plak

    ReplyDelete
  20. tahniah semua.. baru je jumpa blog ni. suka part review2 hotel tu. keep it up. :)

    ReplyDelete
  21. ezad: in sha Allah kalau ada rezeki akan jd tegar semula. kalau diberi rezeki . hehe

    ReplyDelete
  22. ok nama zuan dah lama takde dalam list

    ReplyDelete
  23. @uncle Zuan: afasz pon xde masa ni.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^