5 Pengomen Tegar Februari 2015

Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dirindui. Sekejap sahaja sudah bulan Mac kan. Maafkan DN kerana bulan lepas DN kurang tumpuan untuk sentiasa update disini. Hanya 5 entry sahaja dalam sebulan. Owh, sangat tidak memberangsangkan (kecewa) :(. DN cuba untuk kembalikan momentum menulis DN bulan ini walau sibuk macam mana sekalipun DN. Doakan DN ye sahabat-sahabat semua.. :)

Walaupun entry DN tidak sebanyak mana bulan lepas, tetap sahabat- sahabat semua tidak jemu meninggalkan jejak di sini. Terima kasih tidak terhingga DN ingin ucapkan. Siapalah www.deqnoor.com tanpa kalian semua. Mereka yang tidak jemu untuk terus menyokong DN adalah seperti berikut :-
1. Afasz
2. JMR
3. Ezad Skytech
4. Young Girl
5. Bro Framestone

Tahniah diucapkan pada semua. Moga kita dapat ketemu di makan malam kelak. InsyaAllah... :)


*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. Hujung2 je tue....

    Bunyi macam xbanyak je yang Dn update bulan lepas.

    ReplyDelete
  2. Akak pun sama DN....masih menanti waktu yg lapang dan terluang...bulan lepas agak kureng entry...apapun thanks masih tersenarai....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dn. teruskan update blog. heee

    ReplyDelete
  4. Sesungguhnya.... ramai peminat blog nie....diharapkan deqnoor ada masa lapang untuk terus update blog dengan lebih kerap....

    ReplyDelete
  5. pasni DN kena update byk2 lagi la kan..

    ReplyDelete
  6. wah...setiap bulan ada makan2 untuk pengomen yang tertinggi ek..bestnye..nak join

    ReplyDelete
  7. rindu sangat nk update blog :(

    ReplyDelete
  8. Memang tegar sungguh..saya dah terlepas ke belakang ni DN

    ReplyDelete
  9. kena komen lebih lagi bulan ni..makin ramai yg suka komen kt DN ni

    ReplyDelete
  10. kena selalu singgah blog DN ni...tinggalkan komen sebab makin ramai pengomen tegar blog DN... :D

    ReplyDelete
  11. @JMR : semua komen senyap2 je bro...tahu2 da masuk top 5 pengomen tegar...hehe

    ReplyDelete
  12. tu la..senyap2..macam bro last2 minit ni muncul dr belakang tu hehehe

    ReplyDelete
  13. Alahai sipi2 je masuk senarai ni..JMR dan ezad ni pyh la nak kejar...turbo kuat sgt ni....

    ReplyDelete
  14. @amanda : sipi sipi pon okeh pe. hehe

    ReplyDelete
  15. tengah berusaha naikkan nama ni. hehehe

    ReplyDelete
  16. @Uncle Zuan: sama la.... kejap naik kejap turun. xconsistent

    ReplyDelete
  17. @JMR : tu biasa la...last2 minute baru muncul...kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tambahkan komen juga ni..boleh jumpa DN...

      Delete
  18. @Amanda Suria : ni tak pakai turbo la SA...biasa je...kan JMR ? hehe

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^