5 Pengomen Tegar Mac 2015

Maaf di atas kelewatan mengumumkan siapakah 5 Pengomen Tegar bagi bulan Mac 2015 yang lalu. Gambar telah DN print screen pada hari terakhir Mac 2015 tetapi pelbagai halangan dan kekangan berlaku pada 1 April 2015 dan beberapa hari berikutnya. Mungkin blog DN juga terkejut bila GST mula dilaksanakan. Hiks! Alhamdulillah, akhirnya hari ini DN berjaya menunaikan apa yang tertunggak selama beberapa hari tersebut.

Justeru, tanpa membuang masa DN dengan bangganya ingin memberitahu pembaca-pembaca blog ini siapakah 5 Pengomen Tegar Mac 2015. Mereka adalah.... 
2. JMR
4. Afasz

Ada 2 kali nama JMR masuk top 5 tu. Hebat betul. Maaf ye, walaupun nama naik 2 kali, penyertaan dikira 1 nama sahaja. Heee... Guna ID berbeza kot... Entah la, hanya tuan badan yang tahu punca-puncanya. Kalau tidak, mesti dah no.1. Kalah Ezad Skytech. Hehehe....

Oleh itu, nama Sheila Salim yang terletak di carta ke-6 secara automatik menjadi top 5 untuk bulan Mac 2015 ini. Tahniah diucapkan kepada semua. Tinggal 3 bulan sahaja lagi. Tidak sabar rasanya untuk gathering dengan pengomen tegar blog ini lagi. Teruskan tinggalkan jejak di sini dan jumpa bulan 7 nanti ye kawan-kawan... :)
*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. assalamualaikum deqnoor....bestnya teringin juga nak jadi pengomen terbaik kat blog ni...kena selalu singgah sini la nampaknya kalau mama teringin nak ada nama dlm list deqnoor ni...:)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada yg tersenarai :) tahniah jugak pada tuan blog :)

    ReplyDelete
  3. tu la kan DN...nama bro JMR ada dua pula...kih3

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum DN, padanlah sheila pelik awat nama sheila tersenarai jadi nombor 5. rupanya JMR ada dua ye. ehhehehe thanks DN. semoga terus berblogging ~~~

    ReplyDelete
  5. Nampaknya si Afasz rajin betul pulun komen kat sini.... tapi harap2lah DN dapat masa untuk update blogpost selalu yea

    ReplyDelete
  6. dalam malas2 tu ada jugak nama akak walaupun tercorot..heheheh

    ReplyDelete
  7. eh kenapa leh jadi 2 id ek? id sama, email sama..patut la tak naik naik

    ReplyDelete
  8. Bro syak.....

    JMR ada membela he...23x

    ReplyDelete
  9. Wah2..JMR di mana2 ni....tahniah buat semua...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah masih tersenarai hehe. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  11. moga ada rezeki lagi utk tersenarai sebagai pengomen tegar bulan april ..aamiin

    ReplyDelete
  12. ok masa tuk buat comeback! hehe

    ReplyDelete
  13. @uncle Zuan: afasz pon nk buat comeback...

    ReplyDelete
  14. @hazman fadzil : afasz buat comeback kot abg man...hehe

    ReplyDelete
  15. @JMR : eh, kenapa boleh jadi macam tu pula bro ? huhu

    ReplyDelete
  16. @Amanda Suria : JMR ni memang kaki komen tegar SA...ada di mana2...hehe

    ReplyDelete
  17. @Uncle Zuan : OK...jom kita buat comeback beramai-ramai... :D

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^