19 Blue Komen:

  1. Nampak macam sedap je... yum yum yum

    ReplyDelete
  2. Pernah makan mase trip ke vietnam. Bole tahan gak rasenye!

    ReplyDelete
  3. lama x nampak entri wordless wednesday..hehe nway, mmg nampak sedap betul tu

    ReplyDelete
  4. nampak sedap..:)kulit popia dia tu macam best je..:p

    ReplyDelete
  5. rasanya style popia macam nie memang femes kat sana kan... tengok saiz tu confirm kenyang makan...

    ReplyDelete
  6. Lamanya x makan popia vietnam ni...x salah kat dlm food court Nusentral ada jual..kiosk kecik je...nanti nak pi cari la...

    ReplyDelete
  7. tak pernah lg makan n ni kira first time tgk .. nampak mcm vege je ek

    ReplyDelete
  8. kalau cari kat Malaysia memang tak dapat la kan DN..hehe

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone : tu la kan bro...nampak macam sedap la pula... :D

    ReplyDelete
  10. @JMR : bila da malas nak menaip...entri Wordless Wednesday je la kan...dulu selalu juga buat macam ni...hehe

    ReplyDelete
  11. @Diana Rashid : memang berbeza dengan popia sini kan kak... :D

    ReplyDelete
  12. @hazman fadzil : makan 2 atau 3 je da kenyang ni abg man...

    ReplyDelete
  13. Popia tu macam ada nasi dalamnya, betul ka?

    ReplyDelete
  14. sedap yer.........nampak menyelerakan....

    ReplyDelete
  15. kuih ni lah memang mcam teringin je nak rasa....mesti sedap kan...dgn gabungan sos yang menarik tu..hurm...

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum DN...wah !!! ini yg mama teringin nak rasa...:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^