5 Pengomen Tegar April 2015

Selamat bercuti Hari Pekerja... Walaupun cuti bekerja, blog tetap kena update ye. Heee.... Maaflah, sejujurnya mood menulis DN memang semakin kelaut tetapi DN cuba semampu DN untuk berkongsi disini. Tahun ini DN sedang merancang sesuatu oleh itu, fokus DN terpaksa dikurangkan untuk seketika. Walaubagaimanapun, DN akan cuba pastikan blog ini tidak terkubur terus.

Masuk sahaja bulan Mei 2015, bermakna DN perlu mengumumkan siapakah 5 Pengomen Tegar blog ini bagi bulan April 2015. Nampaknya ada nama baru yang sudi meninggalkan jejak disini. Terima kasih tidak terhingga kerana sudi singgah di blog DN yang tidak seberapa ini.
5 Pengomen Tegar April 2015 adalah seperti berikut:-
1. Ezad Skytech
2. Afasz
3. Uncle Zuan
4. Bro Framestone
5. Amanda Suria

Tahniah kepada semua. 2 bulan je lagi... Tidak sabar untuk makan malam bersama Pengomen Tegar blog ini. Memandangkan ia jatuh pada bulan Ramadhan, DN akan pertimbangkan tempst untuk berbuka puasa nanti... Kalau tidak sempat, raya sama2 lah kita ye. Heee....

Terima kasih semua kerana sudi memeriahkan blog ini. Tanpa kalian siapalah deqnoor.com ini. Jumpa lagi nanti. InsyaAllah... :)

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

23 Blue Komen:

  1. Wah, sentiasa ada pengomen tegar di blog deqnoor ye. Hee, lama sungguh tak ikut perkembangan deqnoor. Klu dulu sentiasa jd 'silent reader' ttg kisah travel deqnoor. Harap2 lps ni kita boleh berkenalan dgn lebih baik. Salam perkenalan buat deqnoor :)

    ReplyDelete
  2. Patut la ada mamat tue asik duduk kedudukan tercorot.

    Nampak sangat xde entry untuk dia komen he...23x

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah ye pada yang terpilih...:)

    ReplyDelete
  4. dasat betul diorang nie yea... last minute ada yang pulun komen banyak-banyak nie....

    ReplyDelete
  5. akibat pakai 2 nama. haaa ini makannya

    ReplyDelete
  6. @hazman fadzil huhu lepasni xleh last minit dah sbb ezad sentiasa ada idea gila dia nk potong komen

    ReplyDelete
  7. Best la boleh makan berbuka puasa dengan DN

    ReplyDelete
  8. hmm rasa macam pelik je jumlah bilangan komen untuk bulan 5 ni.

    ReplyDelete
  9. Semoga saya terus menjadi pembaca dan pengomen di blog DN ni...

    ReplyDelete
  10. zuan, lepasni amalkan lg pakai dua nama. hehehehehe . :D

    ReplyDelete
  11. masa ni sy xbusy . tu yg boleh join ni . :D

    ReplyDelete
  12. @Uncle Zuan : haa, siapa suruh pakai 2 nama...hehe

    ReplyDelete
  13. @Uncle Zuan : tu la kan...tertanya-tanya juga siapa...hehe

    ReplyDelete
  14. @Uncle Zuan : hehe...serangan gerila...biasa la tu...last2 minute...hehe

    ReplyDelete
  15. @Uncle Zuan : haha...kenapa pelik pula...jeles la tu...kih3

    ReplyDelete
  16. @Afasz : kalau zuan nak guna 3 nama pun takpe kan...kih3

    ReplyDelete
  17. sket je tersasar untuk bulan ni..bulab June kena drop byk ske

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^