Menu Makan Tengah Hari U-Cafe Hanya RM3

U-Cafe Wangsa Walk Mall
U-Cafe Wangsa Walk Mall
Hujung minggu baru-baru ini DN berpeluang meluangkan masa bersama-sama rakan blogger lain di U-Cafe Wangsa Walk Mall. U-Cafe menyediakan pelbagai menu asia, japanese, thai dan antarabangsa mengikut selera masing-masing di bawah satu bumbung. Selain itu, mereka juga menerima tempahan untuk pelbagai acara seperti sambutan hari lahir mengikut tema yang diinginkan. U-Cafe Wangsa Walk Mall merupakan cawangan kedua mereka selepas pembukaan pertama restoran ini di Sungai Wang Plaza. Maklumat U-Cafe Wangsa Walk Mall adalah seperti berikut :-

U-Cafe
GL-06 Wangsa Walk, Wangsa Avenue,
No 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Bandar Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia
No. Tel: 03 41319686
P.I.C U-Cafe; Rachel:+6019-3133668 (untuk tempahan)
Facebook : U-Cafe
Nasi Kukus Rempah Chicken U-Cafe
Nasi Kukus Rempah Chicken U-Cafe
Menariknya di U-Cafe ini, mereka menyediakan promo menu makan tengah hari Nasi Kukus Rempah Chicken yang berharga hanya RM3. Memang sukar untuk mendapatkan makan tengah hari dengan harga sebegini tetapi U-Cafe memberikan promo menyelerakan ini kepada semua pengunjung. Walaubagaimanapun, promo ini terhad untuk jangka masa dari jam 12.00pm hingga 2.00pm sahaja.

Tidak mahu makan nasi? Jangan risau kerana terdapat banyak lagi menu disediakan di U-Cafe ini. Antaranya adalah seperti berikut :-
Combo Platter U-Cafe
Combo Platter
Deconstructed Ceaser Salad U-Cafe
Deconstructed Ceaser Salad
Spaghetti Aglio-Olio with Sea Scallop
Spaghetti Aglio-Olio with Sea Scallop
Italian Beef Carbonara with Egg Yolk U-Cafe
Italian Beef Carbonara with Egg Yolk
Signature Combo Mixed Grilled U-Cafe
Signature Combo Mixed Grilled
Assam Laksa with Sardine Fish U-Cafe
Assam Laksa with Sardine Fish
Bangkok Jazz Crab Meat Fried Rice in Lotus Leaf U-Cafe
Bangkok Jazz Crab Meat Fried Rice in Lotus Leaf
Combo Egg Yolk Butter Chicken & Season Vegetable in Yam Basket Rice U-Cafe
Combo Egg Yolk Butter Chicken & Season Vegetable in Yam Basket Rice
Flying Fish Rice with Soy Sauce or Thai Sauce
Flying Fish Rice with Soy Sauce or Thai Sauce
Stir Fried Asparagus with Sambal Prawn U-Cafe
Stir Fried Asparagus with Sambal Prawn
Penang Curry Laksa U-Cafe
Penang Curry Laksa
Penang Char Kueh Teow U-Cafe
Penang Char Kueh Teow
 Haaa... Panjang kan nama menu makanan di U-Cafe ini. Ini baru sedikit sahaja makanan yang dapat kami rasa. Bila tengok di buku menu, banyak lagi sebenarnya dan memang kena datang lagi ke sini untuk mencuba menu yang lain pula. 
Blogger Gathering
Blogger Gathering (Kredit to jmr23.com)
Ramai kan yang datang. Terima kasih U-Cafe kerana sudi menjamu kami para blogger yang kuat makan ini. Hee... Ada kelapangan kami akan serbu lagi. Terima kasih jmr23.com sudi jemput DN ke sini. Maaf, ada beberapa blogger yang DN tidak pernah jumpa lagi dan DN memang tidak pandai memulakan perbualan. Kalau ada yang kenal DN tu, lain kali tegur lah ye. Heee....

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

37 Blue Komen:

  1. Butter Chicken terbaik..nak kena gi cari lg ni

    ReplyDelete
  2. waaa bestnye. aritu tgk bnyk gmbr diorng upload kt fb.. wish i was there huhu

    ReplyDelete
  3. macam tak sedap je asam laksa dia..hahahah..ye la..kuah nya nampak macam sos cili..:p

    ReplyDelete
  4. murah tu...nasi kukus nmpk memyelerakan

    ReplyDelete
  5. sedap2 menu dia..tengok gambar pun boleh terliur. hehe..

    ReplyDelete
  6. Signature combo mixed grill tu nampak menarik!

    ReplyDelete
  7. Makanan semua sedap2..kalau RM3 boleh tahan murah nasi kukus tu..

    ReplyDelete
  8. nmpk semua menyedapkan...telan air liur ja...

    ReplyDelete
  9. datang terjah sini di bulan puasa, mmg menguji kesabaran .. :)

    ReplyDelete
  10. Flying Fish Rice with Soy Sauce or Thai Sauce ... tingin la .. kene masak la ni !!!

    ReplyDelete
  11. @JMR : tu la kan bro...sedap kot butter chicken kat sini...nak repeat lagi..entah bila la...hehe

    ReplyDelete
  12. @Diana Rashid : saya tak sempat nak rasa pula masa tu...sebab da kekenyangan kak...hehe

    ReplyDelete
  13. @Jelita dan Awet Muda : tempat lain tak jumpa rasanya nasi kusus RM3 kan...hehe

    ReplyDelete
  14. @Afasz : bahaya kalau tengok siang2 masa bulan puasa...hehe

    ReplyDelete
  15. @Afasz : memang murah kan ? mana nak dapat kat tempat lain..lagi2 kat lembah klang ni...huhu

    ReplyDelete
  16. @Afasz : beli bahan...masak sendiri...lagi puas hati kan...hehe

    ReplyDelete
  17. @Ezad Skytech nampaknya kena repeat lg bila baca entri ni skali lg..bila la tu kan

    ReplyDelete
  18. @JMR : hehe..untunglah siapa yang dekat dengan u-cafe ni kan...hehe

    ReplyDelete
  19. @Ezad Skytech kalau la macam ni murah memang sanggup nak kesana makan

    ReplyDelete
  20. Italian carbonara tu menarik la, boleh mencuba nanti

    ReplyDelete
  21. @Ezad Skytech itu saya sokong, jimat dan sedap kot kalau masak sendiri...hihi

    ReplyDelete
  22. @Ezad Skytech kalau masak sendiri comfirm la lg puas hati tp kadang kadang ada gak rasa nak makan luar :p

    ReplyDelete
  23. @Ezad Skytechkalau murah kene la try terjah n rasa. terliur dengan semua menu kat sini .. nyum nyum

    ReplyDelete
  24. @Ezad Skytech -nak buat macam mana, dah puasa mmg tgk siang siang jela blog ni. keh keh.. mlm nk terawih plak ek

    ReplyDelete
  25. @JMR posing kemain lg. konon budjet jejaka muda remaja (JMR) ek?

    ReplyDelete
  26. @Uncle Zuan nanti lepas puasa sila terjah ke san uncle

    ReplyDelete
  27. @zarul farhana Bulan puasa ni kalau tengok memang telan air liur saja la..hihi

    ReplyDelete
  28. @Afasz Kalau dah terasa nak makan luar tu, terjah aje la sis..hihi

    ReplyDelete
  29. @Nor Fauzah Samid Kena turun ke KL la macam tu, mai merasa makan lunch kat sini

    ReplyDelete
  30. wow....combo plate tu..buat nak g jugak ke sana....bile tu?

    ReplyDelete
  31. I'm so hungry right now. I want to try all of them.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^