5 Pengomen Tegar Mei 2015

Assalamualaikum semua!

Sekejap sahaja sudah masuk bulan Jun kan. Ini bermakna bulan Jun merupakan bulan terakhir untuk mengetahui siapakah bakal makan malam bersama-sama dengan DN pada bulan Julai nanti. Sebelum itu, lebih elok jika DN umumkan siapakah 5 orang pengomen tegar blog ini bagi bulan Mei 2015.
Mereka adalah :-
5. Huda

Wow! Banyak nama-nama baru kan. Tidak sabar rasanya untuk berjumpa dengan mereka yang belum pernah DN jumpa lagi. Teruja! Mana tahu Allah izinkan untuk DN jemput lebih ramai lagi tahun ini. Siapa tahu kan. Hee....

Terima kasih kepada semua yang terus menyokong DN untuk berkongsi cerita disini. Memang DN akui masa DN lebih terbatas tahun ini kerana banyak perkara yang perlu diselesaikan untuk pencapaian DN tetapi DN akan cuba sebaik mungkin untuk menulis di sini. Kalian semualah kekuatan DN sebenarnya. Terima kasih tidak terhingga DN ucapkan.

Oklah, DN nak gerak ke Johor dah. Doakan keselamatan DN ye kawan-kawan. Jumpa lagi nanti.. ^_^

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

32 Blue Komen:

  1. Terima kasih DN, kembali mengomen sambil mengikuti perkembangan DN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamu alaikum wr.wb saya ibu rina TKI ARAB SAUDI
      saya mengucapkan terima kasih kepada MBAH LIMPAH
      sudah 4 tahun saya di saudi pengen pulang ke indo
      tapi gak ada ongkos apalagi hutang masih banyak
      secara kebetulan saya buka internet melihat nomor
      MBAH LIMPAH katanya dukun togel bisa bantu melunasi hutang
      dengan penuh pengharapan saya coba-coba hubungi
      saya minta angka bocoran dan beliau bantu kasi 3D THAILAND
      angka yang di berikan MBAH LIMPAH betul-betul tembus 100%
      atas bantuan MBAH hutang saya semua pada lunas
      bagi saudarah-saudarah yang sedang merantau di luar negeri
      butuh ongkos untuk pulang kampung ini satu satunya jalan
      terutama yang punya hutang sudah lama belum terlunasi
      jangan putus asah ingin merubah nasib seperti saya
      HUBUNGI NOMOR HP: 085-312-407-999 MBAH LIMPAH

      Delete
  2. Eh, macam terselit nama kita dekat situ

    ReplyDelete
  3. walaupun saya tak top 5 ,ada dalam senarai top 10 pun jadi lah..eheheh

    ReplyDelete
  4. Lama tak terjah..sickness punya hal..lepas ni dtg terjah balik..heheh

    ReplyDelete
  5. hoho akhirnya tak nampak ezad.. ehh mana dia? tdo ke

    ReplyDelete
  6. whoaaa.... bagus lah DN skang dah semakin ramai pembaca baru cayalah

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum DN...tahniah2 buat mereka...:)

    ReplyDelete
  8. Semoga bulan ini mampu menjadi pengomen terbanyak dalam blog DN, boleh jumpa DN secara real nanti....

    ReplyDelete
  9. sy dah tak tegar dah. pencen..

    ReplyDelete
  10. tahniah pada pengomen tegar bulan ni..

    ReplyDelete
  11. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete
  12. @Uncle Zuan : hi zuan, sy pengomen di sini..

    ReplyDelete
  13. @Bro Framestone : untunglah ada terselit nama kat situ bro...hehe

    ReplyDelete
  14. @Diana Rashid : tak tersenarai pula nama saya kak dalam top ten untuk bulan Mei 2015 ni...tak menyempat nak komen2..hehe

    ReplyDelete
  15. @Uncle Zuan : haha...aku bagi chance je zuan...aku hibernate...tu lama tak muncul di ruangan komen mana2 blog...hehe

    ReplyDelete
  16. @hazman fadzil : tu la kan abg man...makin ramai pembaca baru yang berkunjung ke blog DN ni... :D

    ReplyDelete
  17. @Afasz : sama la kita afasz...da tak berapa tegar sebab busy...hehe

    ReplyDelete
  18. @Afasz : tahniah pada semua...sedih pula tak tersenarai untuk bulan Mei 2015 ni...hehe

    ReplyDelete
  19. @Uncle Zuan : haha...ni pengomen2 da sampai..hehe

    ReplyDelete
  20. @Bro Framestone bagusla terselit, kalau layak nanti boleh ketemu blogger retis ni...

    ReplyDelete
  21. @Diana Rashid kena rajinkan diri terjah blog DN selalu la kalau gitu..hihi

    ReplyDelete
  22. @Ezad Skytech oo kite sama ek, tak tersenarai masa ni :D

    ReplyDelete
  23. sy pon xsempat nak komen masa bulan mei ni.

    ReplyDelete
  24. @Uncle ZuanUncle cari pengomen yang mana satu ni...hihi

    ReplyDelete
  25. @Noriza Abdul Rahman

    Retis ke kita nie? Dah tua layak masuk muzium kot

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^