Buffet Ramadhan Laman Kayangan Shah Alam 2015

Setiap kali masuk bulan Ramadhan, pastinya terdapat banyak tempat menyediakan buffet Ramadhan untuk berbuka puasa. Tahun ini DN berpeluang untuk merasai makanan buffet yang disediakan sepanjang bulan Ramadhan 2015 di Laman Kayangan Shah Alam.
Maklumat Laman Kayangan Shah Alam 2015 adalah seperti berikut :-

Laman Kayangan d/a Dataran Karyawan,
Kompleks Belia dan Sukan Negeri Selangor,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Talian untuk tempahan buka puasa :-
019-4520215
012-6996634
013-4357935
017-2181875
012-2533973
012-6864515
03-55424200
Inilah antara menu yang disediakan sepanjang bulan Ramadhan ini. Terdapat 18 stall di dalam Laman Kayangan ini dengan menyediakan pelbagai menu berbeza di setiap stall. Antara menu yang terdapat di sini adalah seperti berikut :- 
 
 

Menyelerakan menu yang disediakan di laman kayangan ini kan. Harga Buffet Ramadhan Laman Kayangan Shah Alam adalah seperti berikut :-

Dewasa - RM69++
Kanan-kanan (7-12 tahun) - RM35++
Warga Emas (>60 tahun) - RM35++
 Selain dari juadah berbuka puasa, persembahan juga turut disajikan kepada pengunjung yang hadir. Kemudahan surau turut disediakan dan tempat ini selesa untuk mereka yang datang dalam kumpulan yang ramai.

- Iklan Kempen Ramadhan - 

Bersempena dengan Hari Raya Idulfitri yang akan kunjung tiba tidak lama lagi, Persatuan Kebajikan Projek Iqra' SeMalaysia (Projek Iqra') sedang menjalankan Kempen Taja Shopping Raya 2015. Kempen ini bertujuan untuk mengutip sumbangan bagi membantu membeli persiapan Hari Raya buat fakir miskin, anak yatim dan asnaf dibawah jagaan rumah kebajikan dan komuniti yang menyertai program anjuran Projek Iqra' ini. 

Untuk info lanjut boleh layari :-

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

32 Blue Komen:

  1. menarik ni..nk kena try skali ni

    ReplyDelete
  2. terliur pulak tengok buah pelam tu

    ReplyDelete
  3. pulut magga tu buat nk terjah kt cni nnti.. huhu

    ReplyDelete
  4. @NUNU EERA mengidam la tu, sempat lg kan nak p makan kan kan kan.

    ReplyDelete
  5. @JMR ha pegi seblm bini beranokkk

    ReplyDelete
  6. tahun ni berbuka dengan komentar blog dn kat sini ke? hehe

    ReplyDelete
  7. @JMR nk try jangan lupa ajak kita sekali hehe

    ReplyDelete
  8. @NUNU EERA tak berapa layan sangat pulut mangga ni

    ReplyDelete
  9. da nak masuk 2 minggu berpuasa...belum sekali pun lagi berbuka kat luar ni...apatah lagi buffet...hehe

    ReplyDelete
  10. @JMR : kalau da dekat...apa lagi bro...terjah la...hehe

    ReplyDelete
  11. @Dkna Abza : kalau da terliur kena terjah sini la dkna..hehe

    ReplyDelete
  12. @Uncle Zuan : haa, kalau dapat iftar kat sini ramai2 pun best juga kan bro...kih3

    ReplyDelete
  13. @Uncle Zuan : sesekali layan pulut mangga pun syok apa zuan...hehe

    ReplyDelete
  14. Dah gi makan sini last week, ok la..ayam goreng berempah+nasi beriyani pun sedap.

    ReplyDelete
  15. @Afasz : dah terjah..dua pinggan wife makan pulut mangga tu..mlmnya angin satu badan gaga

    ReplyDelete
  16. Untunglah bro Ezad dok ngan parents hehe

    ReplyDelete
  17. @JMR : kih3...jimat sikit bab nak membeli2 makanan ni..

    ReplyDelete
  18. @JMR : boleh repeat sekali lagi la nampaknya kan bro...hehe

    ReplyDelete
  19. @Uncle Zuan kalau DN nak ajak makan kat sana memang best la pengomen tegar yg layak tu

    ReplyDelete
  20. Susun atur macam tema perkahwinan pula

    ReplyDelete
  21. NUNU EERA pergi terjah sebelum meletup perut tu k .

    ReplyDelete
  22. mangga tu boleh amik tak bawa balik .. hehehe

    ReplyDelete
  23. @Ezad Skytech bagusnya Ezad, kami pun belum berbuka di mana-mana restoran lagi..

    ReplyDelete
  24. @Uncle Zuan Bestnya uncel dapat makan malam bersama DN nanti sebab jadi pengomen tegar

    ReplyDelete
  25. one day...harap dpt berbuka disitu....

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum DN...wah bestnya...:)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^