5 Pengomen Tegar Jun 2015

Assalamualaikum... Selamat berpuasa teman-temanku semua. Sudak masuk bulan Juli hari ini ya. Heee... Mentang-mentang masih di Makassar, gaya bahasa pun sudah ke arah Indonesia ye. Maaf..... ^_^

Berbalik kita kepada entry kali ini. Hari ini genaplah cabaran 6 bulan 5 Pengomen Tegar Januari - Jun 2015. Sebelum DN mengumumkan siapakah 5 orang bertuah yang bakal makan malam / buka puasa, menerima cenderahati dan wang tunai dari DN, izinkan DN untuk mengumumkan siapakah 5 Pengomen Tegar Jun 2015.
Mereka adalah :-
2. Afasz
3. JMR

Tahniah dan terima kasih kepada semua yang terus menyokong blog ini. Nantikan pengumuman siapakah yang bakal dating beramai-ramai dengan DN ye.

Salam sayang dari Makassar ♡♡♡

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

17 Blue Komen:

  1. tahniah diucapkan kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tersenari juga..walaupun 10 hari terakhir tak dapat nak komen langsung..atleast nama ada dalam list DN..thanks

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. tersenarai kembali. ingat dah pencen. :D

    ReplyDelete
  4. Ibu Papsita tu ada je kat mana mana blog.. cmne nak block ek?

    ReplyDelete
  5. @Afasz dah menduduki takhta kedua pengomen ye sekarang ni..tahniah

    ReplyDelete
  6. @Afasz thanks sis Afasz...kalau ada peluang boleh berkenalan kan?

    ReplyDelete
  7. Noriza Abdul Rahman thanx kak .. bergantung pada mood n kelapangan masa

    ReplyDelete
  8. Noriza Abdul Rahman - kebanyakan blog ada dia .

    ReplyDelete
  9. Farah Waheda Wahid - jom meriah kan lagi blog DN ;D

    ReplyDelete
  10. tahniah jugak buat kak Noriza Abdul Rahman

    ReplyDelete
  11. @Farah Waheda Wahid Terima kasih, jom la kita meramaikan pengomen tegar di blog DN ni

    ReplyDelete
  12. @Afasz Jangan pencen lagi, jom cuba komen setiap bulan...hihi

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, malam ni dah kenyang..TQ DN..syok lepak ngan geng2 bujang..haha

    ReplyDelete
  14. Afasz pencen memblog je, komen dia tetap laju lagi tu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^