Jemputan Makan Malam Sesi 1 2015

Alhamdulillah... Akhirnya dapat satu tarikh yang sesuai untuk makan malam bersama pengomen tegar blog www.deqnoor.com. Bulan puasa jadual terlalu penuh jadinya ditunda ke selepas puasa. Maaf atas kelewatan tetapi tidak lah lewat mana sebab masih bulan Julai kan. Hehehe...
Mereka yang melepasi kriteria Pengomen Tegar Januari 2015 sehingga Julai 2015 adalah seperti berikut :-

Tahniah kepada mereka yang terpilih untuk makan malam bersama DN Jumaat ini di Laman Grill Seksyen 13, Shah Alam. Jumpa kita disana! ^_^

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. tazzabar nak makan malam dgn DN :-)

    ReplyDelete
  2. @JMR Tahniah dapat makan malam bersama DN

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua yang terpilih...

    ReplyDelete
  4. kak noriza - nnti satu hari rezeki akak pula.

    ReplyDelete
  5. DN - sori tak dapat join. saya di kejauhan

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak dinner dengan semua pengomen tegar blog DN...hehe :D

    ReplyDelete
  7. @JMR : Jumpa esok bro di Laman Grill nanti...hehe

    ReplyDelete
  8. @Noriza Abdul Rahman : terima kak noriza...Alhamdulillah...rezeki... :D

    ReplyDelete
  9. Noriza: Terima kasih kak..nanti rezeki akak lak ;-)

    ReplyDelete
  10. Hampir terlupa.....

    Thank sebab sudi ingatkan dan ingat pada Bro...

    ReplyDelete
  11. wah tahniahhhh, murah rezeki deq noor :-)

    ReplyDelete
  12. Semoga ada la peluang nk berkenalan dengan semua pengomen tegar blog DN ni

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah , kenyang dah korang kan .. dah membuang pon . hehe

    ReplyDelete
  14. Macam bakal tersingkir je untuk makan malam dengan DN pada hujung tahun nie..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^