Selamat Tinggal Ramadhan 1436

Ramadhan hampir meninggalkan kita... Sedih pula rasanya kerana Ramadhan tahun ini banyak perkara yang berlaku dalam hidup DN. Terima kasih Ya Allah diatas kurniaan-Mu selama ini. Sesungguhnya ku serahkan hidup ini seluruhnya hanya kepada-Mu. Cukuplah Allah sebagai pelindungku dan Allah adalah sebaik-baik perlindungan.

"The Right Start" AHB - 3 RAMADHAN 1436
IFTAR UNCLE ZUAN & CIK NURUL SENAWANG - 4 RAMADHAN 1436
Event Festival Ramadan GM Klang 2015 - 10 RAMADHAN 1436
PROJEK2015 ke Makassar - 12 RAMADHAN 1436
Iftar SLISS9701 Carlton Holiday Hotel - 17 RAMADHAN 1436
PROJEK2015 Preview AHB - 18 RAMADHAN 1436
Sahur Bersama BFF SLISS90701 - 25 RAMADHAN 1436
Iftar Bersama Denaihati & Blogger - 27 RAMADHAN 1436
 Inilah antara kenangan Ramadhan 1436. Terima kasih Ya Allah kerana memberi diri ini kesempatan untuk bersama-sama mereka di bulan Ramadhan tahun ini. Sesungguhnya perancangan-Mu lah yang paling terbaik.

Walaupun baju raya DN sekeluarga tidak siap, melihatkan kesihatan ayah DN yang semakin baik dan rezeki kurniaan-Mu yang sentiasa melimpah ruah sudah cukup menjadikan hidupku sungguh bermakna. Moga Allah izinkan diriku untuk bertemu Ramadhan seterusnya. InsyaAllah...

Selamat berpuasa dan berhati-hati di jalanraya kepada mereka yang sudah pulang ke kampung halaman. DN seperti biasa beraya di Shah Alam dan akan menziarahi sanak-saudara di Sekinchan tahun ini.

*****************************
Jika ingin mengikuti perkembangan DN dengan lebih mudah selain dari membaca di blog, boleh follow DN seperti di bawah...
Instagram : deqnoor
Twitter : deqnoor 
Google+ : +deq noor
Fanpage : deqnoordotcom
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. Cepatnya masa berlalu kan DN? esok lusa dah nak beraya

    ReplyDelete
  2. meriah nya bulan puasa DN tahun ni .

    dah rindu masa bulan pose. skrang raya pon dah raya ke 7 , rasa mcm rindu nak masa last pose tu . :D

    ReplyDelete
  3. penuh jadual DN walapun bln puasa ni..syawal ni mesti lg full kan?

    ReplyDelete
  4. Gambar dekat GM Klang tue cantik... siapa yang tangkap ek?

    ReplyDelete
  5. @Afasz Betul tu, keriangan bersama anak-anak menunaikan solat terawikh di masjid setiap malam kekal diingatan

    ReplyDelete
  6. @JMR Syawal sudah tentunya penuh la jadual DN nak ke open house pula

    ReplyDelete
  7. kak @Noriza- setiap tahun mesti ada kenangan berbeza kan ,

    ReplyDelete
  8. @JMR - jmr plak busy jaga baby ek. kih kih, slmt berjaga malam.

    ReplyDelete
  9. Afasz: hahah bz tak bz la..kdg2, terfikir gak, mcm mn orang yang ada 4/5 org anak tu..hehe

    ReplyDelete
  10. Noriza: kan..syawal ni, banyak nak kena pergi jemputan rumah terbuka lak kan.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^